Burası Afrika değil Türkiye! İki dev yılanın çiftleşme dansı izleyenlerin ağzını açık bıraktı...

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Burası Afrika değil Türkiye! İki dev yılanın çiftleşme dansı izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Uzmanlar acil durum koduyla uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! İki dev yılanın çiftleşme dansı izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghghg-2023-07-09t131348-963.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Diyarbakır'dan gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. İki dev yılanın çiftleşme dansı ağızları açık bıraktı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Diyarbakır'ın Çınar ilçesinin kırsal Karababa Mahallesi'nden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Tarlasına giden adam iki dev yılanın çiftleşme dansını görünce şok geçirdi.

DEV YILANLARIN ÇİFTLEŞME DANSI ŞOKE ETTİ...

Uzun siyah yılanların çiftleşme dansını gören çiftçiler hemen oraya koşarak yılanları cep telefonlarının kamerası ile kayda almaya başladı. O anları şaşkınlıkla izleyen çiftçiler hemen hayvanlarını oradan uzaklaştırdı.

fggffg-21.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölgede yaşayanları yılan saldırılarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN