Burası Amerika değil Türkiye! Odada saklanan yılanı gören yetkililer arkalarına bakmadan kaçtılar... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Odada saklanan yılanı gören yetkililer arkalarına bakmadan kaçtılar... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Burası Amerika değil Türkiye! Odada saklanan yılanı gören yetkililer arkalarına bakmadan kaçtılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer evlere girmeye başladılar. Burası Amerika değil Türkiye! Odada saklanan yılanı gören yetkililer arkalarına bakmadan kaçtılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sakarya'dan gelen görüntüler ise ağızları açık bıraktı. Dev yılanı görünce tüyleriniz diken diken olacak.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Havaların ısınmasıyla yılanlar yurdun dört bir yanına yayılmış durumda. Özellikle deprem ve doğal afetler sonrasında hızla artış gösteren yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bulunan Yeni Atatürk Stadyumu mevkiinde ise ilginç bir olay meydana geldi.

sdfsdf-6.jpg

DEVASA YILANI GÖRÜNCE ARKALARINA BAKMADAN KAÇTILAR

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Depoda bulunan devasa yılanı gören itfaiye ekipleri arkalarına bakmadan kaçtılar. Devasa yılanın boyunu 3 buçuk metre olarak açıklarken kısa süre sonra harekete geçildi. Yakalanan yılan arazi ortamına bırakıldı.

gfgfgf-2023-07-17t111524-337.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN