Canan Karatay'dan veda paylaşımı! Korona yok demişti: "İlginiz için teşekkürler" diyerek vedalaştı

Canan Karatay'dan veda paylaşımı! Korona yok demişti: "İlginiz için teşekkürler" diyerek vedalaştı

Sağlık denince aklan gelen isimden üzen veda! Canan Karatay bu kez çok farklı bir şey için gündemde! Karatay sevenlerine veda etti. Korona yok diyen Karatay "İlginiz için teşekkürler" diyerek vedalaştı. Sevenlerini üzen beklenmedik vedanın sebebi ise...

Türkiye'nin önde gelen Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanlarından Prof. Dr. Canan Karatay, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

YORUMLARA CEVAP VEREMEYECEK

Prof. Dr. Canan Karatay, Sağlık Bakanlığı'nın yayınladığı yönetmeliğe göre, bundan sonra yapacakları paylaşımların yorumlara kapatılması gerektiğini belirtti. Bu kapsamda, takipçilerinden gelen sorulara artık yorumlar aracılığıyla yanıt veremeyecek. Prof. Dr. Karatay, bu süreçte gösterilen ilgi ve yapılan yorumlar için teşekkürlerini iletti.

PROF. DR. KARATAY YOUTUBE KANALINDA AKTİF OLMAYA DEVAM EDECEK

Kızıltoprak Florence Nightingale Hastanesi'nde İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Profesörü olarak görev yapan Prof. Dr. Canan Karatay, hekimlik görevine aralıksız devam edeceğini belirtti.

Prof. Dr. Karatay, Youtube üzerindeki "Karatay Sözü" kanalında da takipçilerinin sorularını videolar aracılığıyla yanıtlamaya devam edeceğini ekledi.

c7358aed-f2d2-49c1-816d-4bbdf6bd0f65.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN