Cumhurbaşkanı işsizlere müjdeyi verdi! Devlet kurumlarına 20.660 memur polis ve asker alınacak: Başvuru tarihi netleşti!

Cumhurbaşkanı işsizlere müjdeyi verdi! Devlet kurumlarına 20.660 memur polis ve asker alınacak: Başvuru tarihi netleşti!

Devlet memuru olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Devlet kurumlarına 21 bine yakın alım yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan işsizler için memurluk haberini verdi. İşte polis, memur olmak isteyenler için şartlar ve başvurular

Devlet kadrolarına girmek isteyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi verdi. Kurumlara yaklaşın 21 bine yakın memur alınacak. İş arayanlar için kadro açıldığını duyuran Erdoğan, haberi verdi. İşte şartlar

DEVLET MEMURU OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE

Polis asker ve işçi kadroları açıldı. Devlette görev almak isteyenler için kadro müjdesi geldi. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada 20 bin 660 memur, asker, polis ve işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Kurumların bazıları KPSS ile bazıları ise KPSS'siz alım yapacak.

memur.jpg

ALIM YAPILACAK KADROLAR

10 bin polis

KGM 3 bin işçi

Jandarma 500 uzman erbaş

Diyanet 4 bin 538 personel

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 76 personel

Akdeniz Üniversitesi (50-60 KPSS)

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel

Başvuru ve şartlar için kurumların resmi sitelerine başvuru yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN