Dehşet saçan yılana Kangal müdahalesi! Vatandaşlar panik halindeydi imdatlarına dev köpek yetişti: Yılan istilası her yerde!

Dehşet saçan yılana Kangal müdahalesi! Vatandaşlar panik halindeydi imdatlarına dev köpek yetişti: Yılan istilası her yerde!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dehşet saçan yılana Kangal müdahalesi! Dev yılanı sokak ortasında gören vatandaşların yardımına dev köpek yetişti. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Dehşet saçan yılana Kangal müdahalesi. Dev yılanı sokak ortasında gören vatandaşlar korkudan ne yapacaklarını şaşırırken yardımlarını köpek yetişti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası her yerde. Gördüğünüz gibi kaçın.

aw933140-01.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Ağrı'dan gelen görüntüler ise yürekleri ağızlara getirdi. Dehşet saçan yılana Kangal müdahalesi!

MAHALLEYE YILANLAR DADANDI

Ağrı’nın merkeze bağlı Küpkıran Mahallesi'nde bulunan mahalleye yılanlar dadandı. Uzun zamandır peş peşe sokakta yılanları gören vatandaşlar panik olurken yaşanan son olay herkesi korkuttu.

aw933140-02.jpg

VATANDAŞIN YARDIMINA KÖPEK KOŞTU! DEV YILANI PARAMPARÇA ETTİ

Yolda yürüyen bir vatandaş önüne aniden çıkan dev yılanı görünce korkudan ne yapacağını şaşırdı. Korkudan kaçacak yer arayan vatandaşın yardımına köpek yetişti. Yılanın tıslamasıyla harekete geçen köpek yılanı oracıkta paramparça etti.

aw933140-03.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan vakalarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN