Dev yılan ok gibi fırladı talihsiz adamı hastanelik etti! O ilimizde dehşet... Yılan istilası artık her yerde

Dev yılan ok gibi fırladı talihsiz adamı hastanelik etti! O ilimizde dehşet... Yılan istilası artık her yerde

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen görüntüler korkunç! Burası Afrika değil Türkiye. Dev yılan ok gibi fırlayarak genç adamı hastanelik etti. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı. Isırığı görünce bir daha uyuyamayacaksınız.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılan ok gibi fırladı talihsiz adamı hastanelik etti! O ilimizde dehşet... Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı!

gfgfgf-2023-07-20t125631-316.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Erzurum'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılan ok gibi fırladı ve tek hamlede genç adamı hastanelik etti.

DEV YILAN TEK ISIRIKTA HASTANELİK ETTİ

Erzurum'un Taşkesen Mahallesi'nde tarlasına çalışmaya giden Ekrem Yılmaz isimli vatandaş, yaşadığı korkunç olayla hayatının şokunu yaşadı. Tarlada dolaşırken gizlenen yılanın üzerine basan Yılmaz, dev yılan tarafından ısırıldı.

SAĞLIK DURUMU KRİTİK...

Yılanın ısırmasıyla apar topar ambulans ile hastaneye kaldırılan Yılmaz, buradaki tedavisinin ardından durumu ciddiyetini koruduğu için 112 ambulans helikopterine konularak Erzurum Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yılmaz’ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

aw938597-01.jpg

UZMANLAR UAYRDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum ilan etti. Sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN