El Nino ile birlikte ortaya çıktılar! Burası Meksika değil Türkiye... Koca engerek yılanı o ilimizde görüldü, istila başladı!

El Nino ile birlikte ortaya çıktılar! Burası Meksika değil Türkiye... Koca engerek yılanı o ilimizde görüldü, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Özellikle El Nino hava sistemi ile birlikte sıcaklıktan bunalan yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Koca engerek yılanı o ilimizde görüldü. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Evlerinizin kapısını ve camlarını sakın açık unutmayın!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de etkili olan El Nino hava dalgası ile birlikte sıcaklıklar hızla artarken yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Birçok bölgeden yılan ihbarları gelmeye devam ederken gelen son görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. El Nino ile birlikte ortaya çıkmaya başladılar! Burası Meksika değil Türkiye. Koca engerek yılanı o ilimizde görüldü! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın.

fgfggf-32.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Tunceli'den gelen son yılan ihbarı herkesi dehşete sürükledi. Dev engerek yılanı öyle bir yerden çıktı ki küçük dilinizi yutacaksınız.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Tunceli'nin Munzur Vadisi Milli Parkı’nda bir otomobilin kaput kısmına engerek yılanı girdi. Aracındaki yılanı fark eden sürücü, hemen bölgeden geçen sürücülerden yardım istedi.

gfgfgf-2023-07-14t124720-777.jpg

KOCA ENGEREK YILANI O İLİMİZDE GÖRÜLDÜ... İSTİLA BAŞLADI

Yoldan arabasıyla geçen bir kişi hemen genç adamın yardımına koştu. Uzun uğraşlar sonucunda yılan bir çubuk yardımı ile araçtan çıkartıldı. Araçtan çıkartılan yılan tekrardan doğal ortamına salındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN