Fırat Kalkanı bölgesinde PKK'ya bir darbe daha

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan sabah saatlerinde Irak'ın kuzeyinde 6 terörist etkisiz hale getirildiğine dair bilgi paylaşımı gelmişti.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yeni bir açıklama daha geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Komandolarımız, Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı girişiminde bulunan 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." denildi.

Pençe Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneği tespit edilerek imha edildi.

Konuyla ilgili MSB'den yapılan açıklamada, 'PKK’lı teröristleri teker teker etkisiz hâle getiren Kahraman Mehmetçik, terör örgütünün silah ve mühimmatını da imha etmeyi sürdürüyor. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetlerine aralıksız devam eden Mehmetçik, teröristler tarafından önceden döşenmiş ve yaklaşık 3 kg plastik patlayıcı ile desteklenmiş EYP düzeneğini tespit ederek imha etti.' denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN