İBB’den o hakim ve savcının sosyal medyaya düşen fotoğraflarına tepki: İmamoğlu nasıl bir mahkemede yargılandı?

İBB’den o hakim ve savcının sosyal medyaya düşen fotoğraflarına tepki: İmamoğlu nasıl bir mahkemede yargılandı?

İBB yöneticisi Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu'na ceza isteyen savcı ve davanın hakimi ile ilgili sosyal medyada yer alan görüntülere tepki gösterdi. Ongun, "İmamoğlu nasıl bir mahkemede yargılandı?" sorusunun yanıtı" şeklinde bir paylaşım yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada açıklanan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak getiren 53’üncü maddenin uygulanmasıyla ilgili gelen tepkiler sürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ceza alması ülke gündemine bomba gibi düşerken, gelen tepkiler de gecikmedi. Dava sonrası mahkemenin hakim ve savcısıyla ilgili sosyal medyaya düşen iddialar da tartışma konusu oldu. Gazeteci Barış Pehlivan, davanın hakim ve savcısının 'AK Parti ile olan bağlarına' ilişkin iddiaları paylaştı.

“İMAMOĞLU NASIL BİR MAHKEMEDE YARGILANDI?” SORUSUNUN YANITI

İBB yöneticisi Murat Ongun da sosyal medyada gündem olan paylaşımı alıntılayarak “İmamoğlu nasıl bir mahkemede yargılandı?” sorusunun yanıtı" şeklinde bir paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN