İhtiyaç sahibi aileler hemen başvursun! PTT şubelerinden 1.100 TL ödeme yapılacak: Başvuru için son gün

İhtiyaç sahibi aileler hemen başvursun! PTT şubelerinden 1.100 TL ödeme yapılacak: Başvuru için son gün

Son zamanlarda yükselen enflasyon ile birlikte yapılan yardımlar sürekli olarak güncelleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere verilen nakit ödemeleri yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde başlayan başvurular için son gün geldi. Başvuru yapan vatandaşa 1.100 TL destek ödemesi yapılacak. İşte başvuru detayları...

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK ÖDEMESİ

Türkiye'de her geçen ay yükselen enflasyon ile birlikte çalışanların maaşı her geçen ay erimeye devam ediyor. Fiyatların yükselmesiyle birlikte geçim sıkıntısı çeken vatandaşların yardımına devlet koşuyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere nakit desteği sunuluyor. Temel ihtiyaçların karşılanmasında destek amacıyla yapılan ödemelerin 2023 yılında da devam ettiği görülüyor.

Destek ödemesinden yararlanmak isteyen hanelerin başvuruda bulunması gerekir. Başvuru şartlarını sağlayan vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı tarafından ödeme hakkı tanınıyor. Başvuru için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı web sitesine giriş yapmanız ve başvuru sürecini tamamlamanız gerekir.

kredi-ertelemeleri-nasil-yapilir-kredi-erteleme-kosullari-46318.jpg

BAŞVURU SÜRECİ NASIL TAMAMLANIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sunulan destek ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle başvuruda bulanmanız gerekir. Başvuru süreci boyunca doğru ve eksiksiz bilgi girmeniz destek ödemesi açısından son derece önemli bir detaydır. Başvuru işlemlerinizin tamamlanmasıyla birlikte başvuru formunu doldururken tüm bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeye gayret göstermeniz gerekir. Başvuru formunda ne kadar boş alan kalırsa desteği alma ihtimaliniz bir o kadar azalacaktır. Tüm boşlukları doldurmaya özen gösterin.

0x0-eyt-son-dakika-2023-eyt-ne-zaman-cikacak-ne-oldu-ertelendi-mi-ssk-bagkur-emeklilik-sartlari-1676131102447.jpg

DESTEK ÖDEMESİ NE KADAR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirtilen destek ödemesinde başvurunuzun onaylanması halinde destek ödemesini PTT aracılığıyla alabileceksiniz. Başvuru işlemlerinizin tamamlanmasıyla birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvuru süreciniz değerlendirme altına alınacaktır. Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda PTT aracılığıyla 1.100 TL tutarında destek ödemesi yapılır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN