Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı yine yargı dağıttı! Türbanlı-mini etekli tartışmasına öfke kustu

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı yine yargı dağıttı! Türbanlı-mini etekli tartışmasına öfke kustu

Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi 34. bölümle yine fırtınalar estirdi. Kıvılcım Arslan ile okul müdürü arasında geçen diyalog olay oldu. Okulda yeni kuralların uygulanacağını belirten okul müdürünün ‘ Kızlar baldırı çıplak mı gezsin?’ cümleleri sonrası bakın Kıvılcım Arslan nasıl cevap veriyor!

Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti, yine 34. bölümle sosyal medyada gündem oldu. Kız çocuklarının eğitimi üzerinden tartışan Kıvılcım Arslan resmen yargı dağıttı. O sahne ise binlerce kez paylaşıldı.

Başrollerinde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümüyle gündeme bomba gibi düştü.

img-6483-001.jpeg

FİLENİN SULTANLARI’NA GÖNDERME

Okulun yeni yönetim müdürü ile okuldaki kurallar için konuşmaya gelen Kıvılcım Arslan, duydukları karşısında şoke oldu. Dizide milli voleybol takımıza da gönderme yapıldı. Kız çocukları için yeni kuralların geldiğini söyleyen yeni okul müdürü, kızların etek boylarının artık diz altı olacağını ve voleybol takımında oynayan kızların ‘baldırı çıplak koşmasının’ uygun olmadığını söyledi.

img-6484.jpeg

KIVILCIM ÖĞRETMEN İSTİFA ETTİ

Bu sözlerin ardından çılgına dönen Kıvılcım öğretmen, resmen dizide yargı dağıttı. Kıvılcım öğretmen, ‘Türbanlı bir kız yanında mini etekli bir kızdan neden rahatsız olsun? Sizin gibi bağnaz birinin okul yöneteceği o kadar acı ki!’ Diyerek istifa etti.

İŞTE KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 34. BÖLÜMÜNDEN O SAHNE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN