KPSS şartsız personel alımları duyuruldu! 18.000 TL maaşla iş imkanı: İş ilanları güncellendi

KPSS şartsız personel alımları duyuruldu! 18.000 TL maaşla iş imkanı: İş ilanları güncellendi

Personel alım ilanları İŞKUR tarafından sık sık güncellenmeye devam ediliyor. KPSS şartsız personel alımlarını açıklayan İŞKUR, iş imkânı arayanların fırsatı ayağına taşıdı. Yüksek maaşlı iş imkanlarıyla birlikte başvuru sürecine dair detayları ilanlar ile birlikte paylaşdı. İşte tüm detaylar...

YÜKSEK MAAŞLI İŞ İLANLARI

İş imkanı arayan milyonlarca vatandaşa İŞKUR tarafından müjdeli haberler verilmeye devam ediliyor. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından paylaşılan ilanlar ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Personel alım ilanlarını sık sık güncelleyen İŞKUR, birçok pozisyonda ve meslek grubunda iş fırsatları sunuyor. İş ilanlarında başvuru şartlarına göre genel olarak 18 - 45 yaş arası personeller aranıyor.

Kamu ve özel sektör için ilanların peş peşe paylaşıldığı günlerde hastanelerde, okullarda, bürolarda ve banka gibi daha birçok pozisyonda çalışmak isteyen kişilerin fırsat ayağına geldi. Personellere ödenecek minimum ücretin 11.402 TL olarak açıklanırken 18 bin TL'ye varan ücret açıklamalarıyla birlikte, pozisyona göre maaşınızda yükseliş görülebiliyor.

190613-credipass-blog-jobday-social.jpg

GÜNCEL PERSONEL ALIM İLANLARI

Personel başvurularınızı İŞKUR web sitesi üzerinden yapabilirsiniz. İŞKUR web sitesine giriş yaparak personel alımlarına dair paylaşılan ilanlardaki şartlara göre başvuruda bulunabilirsiniz. İş ilanlarını sık sık güncelleyen İŞKUR, yeni ilanlar ile iş imkanı arayanlara fırsat duyurmaya devam ediyor.

İlkokul mezunundan üniversite mezunlarına kadar birçok pozisyonda; Temizlik, güvenlik, yemek hizmetleri, sekreterlik, teknisyenlik, kaynakçılık, hasta bakımı, büro personeli, hasta karşılama ve otel pozisyonlarında çalışma fırsatları yer alıyor.

customer-satisfaction.webp

BAŞVURU SÜRECİ

Yüksek maaşlı iş imkanı arayan milyonlarca vatandaş için İŞKUR tarafından paylaşılan ilanlar neredeyse her geçen gün yenileniyor. Sürekli olarak yenilenen iş ilanları arasında sizler için uygun olanları belirleyerek şartlarına uyum sağlamanız halinde başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR web sitesine giriş yaparak "İş Arama / Kayıt Durumu" menüsü üzerinden işlemlerinizi tamamlayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN