Kredi kartlarına hem faiz hem limit ayarı! Duyan bankayı aradı: O tarihte başlıyor

Kredi kartlarına hem faiz hem limit ayarı! Duyan bankayı aradı: O tarihte başlıyor

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 15’e yükseltmesiyle beraber bankalarda devreye girdi. Kredi kartı ödeme faizlerini yükselten bankalar bu kez limitler için flaş bir karar aldı. Kredi kartı kullananlar tarihten sonra artık yeni limitle karşı karşıya kalacak. İşte kredi kartlarını uygulanacak olan limit ayarı

Bankalardan kredi kartları ile ilgili flaş bir karar alındı. Kredi kartı kullanan milyonlarca müşteri için yeni bir karar falan bankalar faiz artışından sonra limitler içinde güncelleme getirdi. Kredi kartı kullanıyorsanız o tarihte büyük güncelleme geliyor.

KREDİ KARTLARINDA YENİ LİMİT! FLAŞ KARAR AÇIKLANDI

Merkez Bankası’nın faiz kararı piyasaları etkilerken dolar Euro ve altın rekor üstüne rekor kırdı. Piyasalarla beraber gözler kredi kartı faizlerine döndü. Kredi kartı faizleri 1 Temmuz’dan itibaren 2.36 gecikme faizleri ise 2.66’ya yükseltildi.

img-2842.jpeg

BANKALATA GÖRE FARKLILIK OLACAK

Bankalar Merkez Bankası faiz kararı ile beraber kredi kartı limitlerinde de güncellemeye gitti. İhtiyaç ve ticari krediler için limitler değişkenlik gösterecek ve faiz oranları kredinin 1.8 katı aşarak yüzde 20.2 olarak belirlenmiştir. Oranlar, bankalara göre farklılık gösterebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN