Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanları görünce kaçacak yer aradılar.. O ilimizde yılan istilası başladı!

Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanları görünce kaçacak yer aradılar.. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Ne Afrika ne de Hindistan burası Türkiye! Dev yılanlar evlere girmeye başladı. Görenler kaçacak yer arıyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Burası ne Afrika ne de Hindistan, burası Türkiye! Dev yılanları görünce kaçacak yer aradılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde büyük yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgfgf-2023-07-22t102741-980.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Eskişehir'den gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanlar evlere girmeye başladı.

NE AFRİKA NE DE HİNDİSTAN BURASI TÜRKİYE!

Eskişehir'in Tepebaşı’ndaki Şirintepe Özbay Sokak’ta gece yarısı yolda yürüyen vatandaşlar iki tane yılanı birden gördü. 50-60 santim boylarındaki yılanlar, bodrum katın pencere kenarında saklanıyordu. Yılanları görenler büyük tedirginlik yaşadı.

DEV YILANLAR EVLERE GİRMEYE BAŞLADI

Aynı günün gecesinde yine Şirintepe Özbay Sokak’ta evinin balkonunda oturan bir kişi daha yılanları fark etti. Ne yapacağını bilemediğini ifade eden kadın, belediyeden yardım isteyeceğini söyledi. Kapı ve pencereleri açık tutmayan mahalle sakinleri, tedbir olarak sineklik taktırmaya da başladı.

ghhggh-2023-07-22t102711-947.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen haberler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşın dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN