Ne altın ne para! Düğünde geline takılan hediye şok etti, fiyatı altınla yarışınca bakın ne aldılar

Ne altın ne para! Düğünde geline takılan hediye şok etti, fiyatı altınla yarışınca bakın ne aldılar

Erzincan'da düzenlenen bir nikah töreninde kayda geçen görüntüler herkesi şoke etti. Törende gelin ve damada takılan hediye herkesi şoke etti. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Ne altın ne para! Düğünde geline takılan hediye şok etti, fiyatı altınla yarışınca bakın ne aldılar...

Düğünlerde genelde altın ya da para takılır ancak Erzincan'da gerçekleştirilen bir düğünde takılan hediye herkesi şaşırttı. Ne altın taktılar ne de para. Düğünün eline verilen hediye izleyenleri şoke etti. Gelin ve damadın akrabaları şok geçirdi. İşte o görüntüler...

DÜĞÜNDE GELİNE ÖYLE BİR ŞEY HEDİYE ETTİ Kİ...

Erzincan'da gerçekleştirilen bir düğünde geline takılan hediye herkesi şoke etti. Erzincanlı Seda ve Oğuzhan Vatan, çifti düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Nikah törenine katılanlardan gelin ve damadın akrabalarından Aşkın Güngör, gelin ve damada takı olarak 5 litrelik Ayçiçek yağı taktı. O anlara şahit olan düğün ve gelinin akrabaları şok geçirdi.

isis.jpg

NE ALTIN NE PARA! FİYATINI DUYUNCA ŞOK OLDULAR

Çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Güngör, döviz yerine Ayçiçek yağı hediye etmekten mutlu olduğunu da söyledi. Güngör, "Düğünümüzde altının dışında sadece Türk parasının takıldığını görüyorsunuz. Bunun yanı sıra çiftimize Ayçiçek yağı takmak istedik" dedi.

kjkj-5.jpg

Seda ve Oğuzhan Vatan, çifti ise; "Verilen hediyeden hiç haberimiz yoktu, kendisine ve gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN