O bölgelerde yaşayanlara borç yapılandırma müjdesi! Resmi Gazete'de yayımlandı

O bölgelerde yaşayanlara borç yapılandırma müjdesi! Resmi Gazete'de yayımlandı

Türkiye 6 şubat 2023 tarihinde yaşadığı korkunç depremlerin acılarını üstünden atmaya devam ediyor. 11 ilde konut çalışmaları tam gaz devam ederken gelen son dakika haberi milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. O bölgelerde yaşayanlara borç yapılandırma müjdesi! Borçlarınız tekrardan ertelenebilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı, geç kalmadan hemen başvurun. İşte detaylar haberimizde...

Dolar kurundaki artış ve enflasyondaki hızla yaşanan yükseliş vatandaşların borçlanmasına neden oldu. Geçinmek için borç üstüne borç almak zorunda kalan kişiler güzel haber geldi. O bölgelerde yaşayanlara güzel haber geldi! Resmi Gazete'de yayımlandı, il ve ilçelerde yapılandırılan idarelere ödemelerini taksit yaparak erteleyebilirsiniz. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Hemen başvurun ve bu fırsattan yararlanın.

hghghgh-42.jpg

O BÖLGELERDE YAŞAYANLARA BORÇ YAPILANDIRMA MÜJDESİ!

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerde milyonlarca kişi evinden olmuş durumda. Bölgede çalışmalar tam gaz devam ederken gelen son dakika haberi herkesi sevince boğdu. Deprem bölgesinde mücbir sebep halinin devam ettiği Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde yapılandırmadan kaynaklanan taksit ödeme süreleri uzatıldı. Karar Cumhurbaşkanının imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

hgghgh-99.jpg

Buna göre, yerlerde yapılandırma kapsamında kamu dairelerine borçlu olanların ödemeleri gereken taksitlerin süresi; mücbir sebep halinin 31 Kasım’a kadar devam etmesi nedeniyle, ilk taksitin bu tarihten sonraki ayda, sonraki taksitlerin ödeme süreleri de bu ayı takip eden 2'şer aylık dönemler halinde uzatılmasına karar verildi.

RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI: TAKSİT SÜRELERİ UZATILDI

Karar kapsamında ayrıca, 7256 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca belediyeler ve bunlara bağlı kamu tüzel kişiliğini haiz kuruluşlarca ödenmesi gereken taksitlerin süresi ise mücbir sebep halinin sona erdiği 31 Kasım’ı izleyen aydan başlayarak aylık taksitler halinde ödenmek üzere uzatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN