Pitonun karnını deşince dehşeti yaşadılar! Midesinden 60 tane canlı… Yuvarlana yuvarlana kaçtı

Pitonun karnını deşince dehşeti yaşadılar! Midesinden 60 tane canlı… Yuvarlana yuvarlana kaçtı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Yılan avcısının sosyal medya paylaşımları herkesi şoke etti. Pitonun karnını deşince hayatının şokunu yaşadı. Dev pitonun midesinden öyle bir şey çıktı ki görenler baka kaldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. Büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Yılan avcısının paylaşımı herkesi şoke etti. Dev pitonun karnını deşince dehşeti yaşadılar. Midesinden 60 tane yumurta çıktı! Yuvarlana yuvarlana kaçmaya çalıştı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. İstila başladı, gördüğünüz gibi kaçın.

hgghhg-32.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Amerika'dan gelen görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev pitonun midesinden öyle bir şey çıktı ki... Görünce gözleriniz fal taşı gibi büyüyecek.

DEV PİTONUN MİDESİNDEN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Florida'nın Everglades'indeki bir yılan avcısı sosyal medya paylaşımı ile herkesi korkuttu. Avcı içinde 60'tan fazla yumurta olan 16 metrelik bir dişi pitonu yakaladı. Birmanya pitonu olan yılan dev cüssesi ve içinde barındırdığı yumurtalarla dikkat çekti.

100 KİLONUN ÜZERİNDE!

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan yılan avcısı Mike Kimmel, "Kuyruğunun tabanının ne kadar kalın olduğuna bakılırsa daha içini açmadan yumurtalarla dolu olduğunu söyleyebilirim, bu da yumurtaların yumurtlanmaya hazır olduklarının açık bir göstergesidir. Yılanı gerçek anlamda artmadım ama kolayca 100 kilonun üzerindeydi." dedi.

gfggf-13.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN