Resmi Gazete'de yayımlandı: MSB'ye 33 asker görevlendirildi

Resmi Gazete'de yayımlandı: MSB'ye 33 asker görevlendirildi

Milli Savunma Bakanlığı'na 22 albay, 4 yarbay, 7 binbaşı olmak üzere 33 asker başmüfettiş ve müfettiş olarak atandı. Karar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın'ı görevden alırken, Milli Savunma Bakanlığı'na 22 albay, 4 yarbay, 7 binbaşı olmak üzere 33 asker başmüfettiş ve müfettiş olarak atandı.

Adli Tıp Kurumu Dördüncü Adli Tıp İhtisas Kurulu Nöroloji Üyeliğine Doç. Dr. Nihan Hande Akçakaya, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine İsmail Bülbül, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu üyeliğine Muhammet Faruk Aykut atandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Şemseddin Yalçın görevden alındı.

Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Nicancı, Sedat İçel ve Ahmet Yener vergi başmüfettişliğine getirildi.

BAZI ÜNİVERSİTELERDE YENİ FAKÜLTELER AÇILDI

Amasya Üniversitesi'nde Güzel Sanatlar Fakültesi, İstanbul Kent Üniversitesi'nde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İstanbul Topkapı Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi kuruldu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi'ndeki İslami İlimler Fakültelerinin ismi İlahiyat Fakültesi olarak değiştirildi.

Harran Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ise kapatıldı. Fakülte, 25 Kasım 2012'de Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile kurulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN