Saatte 60 km hızla İstanbul'u vuracak! Meteoroloji'den yeni uyarı: O gün için kimse plan yapmasın

Saatte 60 km hızla İstanbul'u vuracak! Meteoroloji'den yeni uyarı: O gün için kimse plan yapmasın

Meteorolojiden kritik uyarı! O gün İstanbul'u tam 60 km hızla vuracak! Kapınızı, camınızı kapatın! O gün işiniz yoksa dışarıya adımınızı dahi atmayın! Planlarınızı erteleyin, bu sefer kuvvetli geliyor!

Meteorolojiden beklenen İstanbul uyarısı geldi! O gün İstanbul'da kuvvetli olması bekleniyor. Saatte 60 kilometre hızla İstanbul'u etkisi altına alması tahmin ediliyor.

İSTANBULLULAR DİKKAT!

dsadsa.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, İstanbul için ciddi uyarılarda bulundu. Özellikle İstanbul'un o bölgelerinde kuvvetli rüzgarlar etkili olacak.

O GÜN KUVVETLİ RÜZGAR GELİYOR

opera-anlik-goruntu-2023-09-07-132802-twitter-com.png

Ökten tarih vererek, "Pazar gününe Dikkat! Rüzgarlar çok kuvvetli esecek. Özellikle Kurşunlu, Bayramdere ve Boğaz tarafı tedbirli olmalı. İstanbul'da da bugünkünden daha kuvvetli esecek. Erdek ve Çanakkale de dikkatli olmalı..." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN