Sarıgül'den Elon Musk'a 'limit' tepkisi: Özgürlüğümüzü kısma, git evinde oyna!

Twitter’ın CEO'su Elon Musk, bir günde onaysız hesapların 600 tweet, onaylı hesapların ise 6 bin tweet görüntüleyebileceğini açıkladı. TDP lideri Mustafa Sarıgül, Twitter'a içerik görüntüleme sınırı getiren Musk'a tepki göstererek, ''Twitter'daki özgürlüğümüzü kısma. Oyuncak istiyorsan başka bir oyuncak bul, git evinde oyna!'' dedi.

Twitter'ın CEO'su Elon Musk'ın dün sosyal medya platformundaki manipülasyonu belirleyebilmek için kullanıcılara geçici olarak içerik görüntüleme limiti getirildiğini duyurmasına tepkiler devam ediyor.

Doğrulanmış hesapların günde 6 bin, doğrulanmamış hesapların 600 içerik görüntüleyebileceğini bildiren Musk, yeni doğrulanmamış hesapların ise günde 300 gönderi okuyabileceğini kaydetti.

Musk, söz konusu limitlerin yakında sırasıyla 8 bin, 800 ve 400'e yükseleceğini açıkladı.

MUSK: DÜNYA İÇİN BİR İYİLİK YAPIYORUM

Tepki çeken karar sonrası ise Musk, kendisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla savundu. Musk, "Bir izleme sınırının belirtilmesinin nedeni hepimizin Twitter bağımlısı olması ve dışarı çıkmaya ihtiyaç duyulmasıdır. Buradan dünya için bir iyilik yapıyorum" dedi.

SARIGÜL'DEN MUSK'A: GİT EVİNDE OYNA!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Elon Musk’ın 'limit' kararına sosyal medya hesabından bir video mesaj ile tepki gösterdi.

Erzincan'dan Elon Musk'a seslenen Sarıgül, ''Elon Musk, ben Erzincanlı Mustafa Sarıgül'üm. Erzincan'dan sana sesleniyorum. Twitter'daki özgürlüğümüzü kısma. Oyuncak istiyorsan başka bir oyuncak bul, git evinde oyna!'' sözleriyle tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN