Simpsonlar yine yaptı yapacağını! Stoklarınızı doldurun! Gündüzünüz bir anda geceye dönecek! Sayılı günler kaldı

Simpsonlar yine yaptı yapacağını! Stoklarınızı doldurun! Gündüzünüz bir anda geceye dönecek! Sayılı günler kaldı

Kehanetleri ile baş döndüren The Simpsons, enerji kaynaklarını işaret etti. Resmen dünyayı parmağında oynatan The Simpsons’ın yeni kehaneti ile yer yerinden oynayacak. İşte The Simpsons’ın yeni kehaneti…

1989 yılından bu yana ekranlarda yer alan The Simpsons, şimdilerde korku kehanetleri ile akılları başlardan alıyor. Yayınladığı bir bölümde 2024 kehanetini işaret eden The Simpsons, güneş fırtınasının tüm dünyayı kasıp kavuracağının habercisi oldu.Herkes diken üzerinde yer yerinden oynayacak. İşte The Simpsons’ın yeni kehaneti…

THE SİMPSONS YENİDEN KORKUTTU

2024 yılı başında meydana gelecek Güneş Fırtınası hakkında uyarılarda bulunan bilim insanları elektrik kesintilerinin meydana gelebileceğini duyurdu. 2024 yılında Kısa bir süre kala The Simpsons’ın bir bölümünde görülen o sahneler hafızalara kazındı. Korkudan Kehanetin gerçek olması durumunda insanlığın da ilkel yaşama dönüş yapacağı söyleniyor.

the-simpson.jpg

2024 yılında güneşte yaşanacak patlamaların dünya üzerindeki etkilerine değinen bilim insanları elektrik kesintisi gibi pek çok farklı olayı işaret etti. NASA beklenen Güneş Fırtınası hakkında henüz bir açıklama yapılmazken tüm dünya merakla yapılacak açıklamaları bekliyor. Bilimsel açıklamaların yanı sıra dünyayı resmen parmağında oynatan Simpsonlar, kehanetiyle korku salıyor.

simpson-lisas-wedding-akilli-saat.jpg

DONALD TRUMP, KORONAVİRÜS, EBOLA….

Yayınladığı bölümlerle dünyada meydana gelen birçok olayı tahmin eden The Simpsons, gerçekten tahmin mi yoksa onlar mı yapıyor? sorularını da akıllara getiriyor. Donald Trump’ın başkanlık seçimlerini kaybetmesi, akıllı saat teknolojisinin artışı, koronavirüs pandemisi, Ebola virüsünün çıkışı gibi pek çok farklı olayı nokta atışı bilen dizinin 2024 kehaneti ise herkesi korkutuyor.

simpsonlarda-yeni-olaylar.jpg

2009 yılında başlama e İngiltere'nin en yüksek binası olan dışardı 1995 yılında yayınlanan bir bölümde gösteren dizi geleceği görüyor mu? sorusunun yanıtını aratıyor. Simpsonların son bölümünde yer alan sahnede bir patlama meydana gelirken tüm elektronik cihazlarında kullanılamaz hale geldiği görülmektedir. Bizde karakterlerin traş makinesi yerine makas akıllı telefonlar yerine yeniden kağıt kalem kullandığım göze çarparken tüm dünyanın Karanlığa büründüğü görülmektedir.

MAYMUN VİRÜSÜ MÜ GELİYOR?

The Simpsons yalnızca patlama ile kalmayıp 2024 yılında maymun virüsünün işaretçisi oldu. Dizinin önceden yayınlanan bölümlerinde Homer Simpson’ın evinde maymun beslemeye başladığı ve bu maymundan bir virüse yakalandığı görülmektedir. Bu kehanet de gerçekleşir mi bilinmez ama birçok olayı bildikleri de bir gerçek.

simpson-maymun-virusu.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN