TİP Genel Başkanı Baş'tan yerel seçim mesajı: İttifaklara da açığız işbirliklerine de

TİP Genel Başkanı Baş'tan yerel seçim mesajı: İttifaklara da açığız işbirliklerine de

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, yerel seçimlere ilişkin konuştu. İttifaklara da açığız işbirliklerine de açığız diyen Baş, "Ama kiminle, ne için ve nasıl sorularına cevap vermemiz lazım." dedi. Birçok belediye meclisinde halka karşı oy birliğiyle kararlar alındığını da söyleyen Baş, AK Parti iktidarı süresince muhalefet partilerinde tembellik hali oluştuğunu söyledi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Baş, Meclis'te basın toplantısı gerçekleştirdi.

Türkiye'de birçok belediye meclisinde halka karşı oy birliğiyle kararlar alındığını söyleyen Baş, söz konusu durumun AK Parti iktidarı süresince muhalefet partilerinde oluşan tembellik haline bağladığını belirtti.

'TÜM TARTIŞMA KOLTUĞA OTURUP OTURMAMA TARTIŞMASI'

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla kamuoyunda ittifak ve işbirliği tartışmalarının yaşandığını ifade eden Baş, "Ne konuda anlaşılıp ne konuda anlaşılamadığı yönünde yapılan bir tartışma yok. Tüm tartışma koltuğa oturup oturmama tartışması. TİP olarak bunu reddeden bir yerden yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Bizim için ilk önce bu memlekette yaşayan milyonlarca emekçinin çıkarları gelir." dedi.

'CUMHUR İTTİFAKI'NA KAYBETTİRMEK İÇİN...'

Biz seçimlere Cumhur İttifakı'na kaybettirmek için gireceğiz diyen Baş, "İttifaklara da açığız işbirliklerine de açığız ama kiminle, ne için ve nasıl sorularına cevap vermemiz lazım." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN