TRT'den yayın skandalı! Televizyon izlemek için ekranın karşısına geçenler öyle bir şok yaşadı ki...

TRT'den yayın skandalı! Televizyon izlemek için ekranın karşısına geçenler öyle bir şok yaşadı ki...

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nın ikinci gününün son maçında ABD, Galler ile 1-1 berabere kalırken TRT'de yaşanan 'yayın skandalı' futbolseverlerin tepkisini topladı.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği 2022 Dünya Kupası, Katar'ın Al Kor kentindeki Al Bayt Stadı'nda oynanan Katar-Ekvador karşılaşmasıyla başladı. Katar, ev sahibi takımı Fenerbahçe'nin golcüsü Valencia'nın golleriyle 0-2 mağlup ederken karşılaşma reyting listesinde ilk sıralarda yer aldı. Dün akşam oynanan ABD-Galler karşılaşmasında ise yaşanan 'yayın skandalı' futbolseverlerin tepkisini topladı.

Turnuvanın ikinci gününde, dün akşam B Grubu'nda Galler, ABD ile karşılaşırken taraflar 1-1 eşitlikle sahadan birer puanla ayrıldı. Karşılaşmanın oynandığı sırada ise TRT ekranlarında 'yayın skandalı' yaşandı.

TRT1'de 19.00'da yayınlanan Senegal- Hollanda karşılaşmasının hemen ardından 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisini yayınlayan TRT, başlangıç saati 22.00 olan ABD-Galler maçının TRT Spor'dan yayınlayacağını açıkladı.

REYTİNG KAYGISI TEPKİ TOPLADI

Dünya Kupası'nda Katar-Ekvador maçı bile reyting listesinde ilk sıraya yerleşmişken TRT1'in reyting kaygısıyla maç yerine dizi yayınlaması sosyal medyada eleştiri topladı.

YAYIN SKANDALI

22.00'da başlayan ABD-Galler karşılaşmasını izlemek isteyen futbolseverler, büyük bir skandalla karşılaştı. Karşılaşmayı izlemek için TRT3'ü açan milyonlarca futbolsever, yeni frekans bilgileri içeren bir yazıyı ekranda buldu.

Maç yerine frekans bilgileri ile karşılaşan futbolseverler sosyal medyadan tepki gösterdi. TRT 3 kanalından 40. dakika itibarıyla ABD-Galler maçı canlı olarak ekrana verildi.

Yaşanan bu gelişme sonrasında sosyal medyadaki bazı futbolseverler, tepkilerini 'vergisini verdiğimiz kanalda maç izleyemiyoruz' şeklinde dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN