Türkiye'nin en tehlikeli yeri! Adım attığınız her yer yılan kaynıyor: Buraya adımını atan sağ çıkamıyor

Türkiye'nin en tehlikeli yeri! Adım attığınız her yer yılan kaynıyor: Buraya adımını atan sağ çıkamıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar son yıllarda saldırgan bir hale gelmiş durumda. Artan yılan haberleri yakından takip edilirken gelen son görüntüler Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Türkiye'nin en tehlikeli yeri! Adım attığınız yer yılan kaynıyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Buraya adımını atan sağ çıkamıyor!

Son dönemde yılan haberlerinin sayısı oldukça arttı. Bunun en büyük nedeni ise havaların ısınması ile birlikte yılanların yuvalarından çıkması. Ülkemizde de birçok yılan türü bulunmakta. Bunların çoğu zehirsiz ancak yeni keşfedilen bölge herkesi ayağa kaldırdı. Türkiye'nin en tehlikeli yeri! Adım attığınız yer yılan kaynıyor. Uzmanlar uyardı. Buraya adımını atan sağ çıkamıyor! Yolunuz düşerse kaçın.

TÜRKİYE'NİN YENİ YILAN ADASI!

Birçok hayvan türüne ev sahipliği yapan Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte yılan göçü başladı. Brezilya'da bulunan "Yılan Adası"nın bir benzeri olarak ifade edilen "Yılan Pınarı"ndan gelen görüntüler halkı ayağa kaldırdı.

hjhjhj-96.jpg

ADIM ATTIĞINIZ HER YER YILAN KAYNIYOR

Yaza doğru uykularından uyanan yılanlar kendilerini göstermeye başladı. Korkunç görüntüleri ile herkesi dehşete sürükleyen yılanlar bı sefer Türkiye'yi ele geçirdi. Yürekli ve Karabağ köyleri arasındaki bölgede yol boyu sürü halinde görüntülenen yılanlar, dehşet saçmaya devam ediyor. Adım attığınız her yer yılan kaynıyor.

kjkjkj-60.jpg

Uzmanlardan peş peşe uyarılar yapılırken yılanların zehirsiz olduğu tespit edildi. Yine de uzmanlar bölgeye gidecek olan vatandaşları uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN