Türkiye'nin en zehirli yılanı! O ilimizde kırmızı alarm verildi: Dev yılanı görenler kaçacak yer arıyor!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! O ilimizde kırmızı alarm verildi: Dev yılanı görenler kaçacak yer arıyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyanmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar çevre halkını korkutmaya devam ediyor. O ilimizde görülen yılan ise herkesi şoke etti. Türkiye'nin ez zehirli yılanı! O ilimizde kırmızı alarm verildi. Dev yılanı görenler kaçacak yer arıyor! Bölge halkı uzmanlardan yardım istedi.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar uykularından uyanmaya başladı. Doğaya yayılan yılanlar zaman zaman insan yaşamının alanına girebilmekte. Bazı korkunç yılanlar ise insanlara oldukça zarar veren ve tek ısırığı ile öldüren cinsten. Bunlarda biri olan şeritli engerek yılanı Elazığ'da görüldü. Görenlerin ağzı açık kaldı. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı.

jhjhjhhj-14.jpg

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI

Birçok hayvan türünü barındıran ülkemizde yılan alarmı verilmiş durumda. Sıklıkla görülmeye başlanan yılanlar yüm bölgeye yayıldı. Ülkemizin en zehirli yılanı olduğu bilinen şeritli engerek yılanı o ilimizde görüldü.

hghgghhg-15.jpg

GÖRENLER KAÇACAK YER ARIYOR!

Şeritli engerek yılanının, Elazığ'da bir grup doğasever öğretmen tarafından yeni keşfedilen 3 milyon yıllık kanyonda ortaya çıktığı öne sürüldü. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı! Böyle bir şeyi ilk defa göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN