Tweet attıkça para kazanacaksınız! Twitter'da yeni dönem... Tüm kullanıcılara duyuruldu

Tweet attıkça para kazanacaksınız! Twitter'da yeni dönem... Tüm kullanıcılara duyuruldu

Tüm Twitter kullanıcıları yeni mesaj ile sevinçten havalara uçtu. Elverişli içerik oluşturucularının reklam gelirlerinden elde ettikleri paylar 3 gün içerisinde hesaplarına aktarılacak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Twitter tarafından yapılan son açıklama doğrultusunda bazı içerik oluşturucuların şirketin elde ettiği reklam gelirlerinin bir kısmını almaya hak kazanacağı aktarıldı. Dünyanın dört bir yanında kullanılan sosyal medya platformu artık reklam gelirlerinden kazandıracak. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

TWİTTER KULLANICILARI KAZANIYOR


Dünyanın en büyük sosyal medya paylaşım ağlarında biri olarak karşımıza çıkan Twitter, META'nın yeni Metin tabanlı uygulaması Threads'in piyasaya sürülmesi ile birlikte kullanıcıları kaybetmemek için farklı bir yönteme başvurdu. Bu kapsamda şirket elde ettiği reklam gelirlerinin bir kısmını Twitter kullanıcıları ile paylaşacak.

tweetter.jpg

Twitter kullanıcılarının merak ettiği ödemeler hakkında açıklamalarda peş peşe geldi. Konuşturucularının pastadan pay alabilmesi için son 3 ay içerisinde iletilerinin en az bir tanesinin 5 milyon görüntüleme almış olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kullanıcıların doğrulanmış hesap kullanıcısı olmaları ve stripe ödeme hesabına sahip olmaları gerektiği aktarıldı.
tweetter-yeni.jpg

İÇERİK ÜRETMEK ÖNEMLİ

Twitter yeni uygulaması ile birlikte içerik oluşturucularını platforma çekmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından sene başında yapılan açıklama doğrultusunda kullanıcıların platformda paylaştıkları içeriklerin ücretli abonelik sunma imkanı ile tanıştığı aktarıldı. 2022 yılı Ekim ayında Twitter 44 milyon dolara ünlü iş insanı Elon Musk tarafından satın alındı. Sistemde değişiklikler yapılırken yapılan son açıklama doğrultusunda tüm abonelik gelirlerinin içerik oluşturuculara aktarılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN