Umre'ye gidenlere AK Parti propagandası: Erdoğan'a dua edin, dinsiz imansızlara ülkeyi teslim edersek...

Umre için Mekke’ye giden Türk vatandaşlarına, otobüste Diyanet görevlileri tarafından AK Parti propagandası yapıldı. Diyanet görevlisi, “Allah esirgesin bu dinsiz imansızlara ülkeyi teslim edersek ne camilere girebiliriz ne Kur’an okuyabiliriz emin olun. Tayyip Erdoğan'a dua edelim” şeklinde konuştu.

Mekke'deki Türk umre kafilesini taşıyan otobüste çekildiği iddia edilen görüntülerde, eline mikrofonu alan bir Diyanet görevlisinin sarf ettiği sözler dikkat çekti.

'EMİN OLUN NE KUR'AN OKUYABİLİRİZ NE CAMİYE GİRERİZ'

Yolculuk sırasında konuşan Diyanet görevlisi K Parti propagandası yaparak, “Ben Tayyip Erdoğan’a dua ettim. Allah esirgesin eğer dinsiz imansızlara ülkeyi teslim edersek emin olun. Ne Kur’an okuyabiliriz, ne camilerimize girebiliriz, ne orucumuzu tutabiliriz, ne ibadetimizi doğru düzgün yapabiliriz. Allah esirgesin ya Rabbim” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN