Yüksek maaş alarak hastanelerde çalışmak isteyenler! Bakanlık 469 kişiyi bu şartlarla istihdam edecek!

Yüksek maaş alarak hastanelerde çalışmak isteyenler! Bakanlık 469 kişiyi bu şartlarla istihdam edecek!

Personel alımları için detaylar araştırılırken İŞKUR ülke genelinde sağlık personeli alımlarının başladığını duyurdu. Sağlık personeli alımları hakkında detayları paylaşan Türkiye İş Kurumu başvuru detaylarını paylaştı. Bakanlık 469 personel alımı gerçekleştirecek. İşte sağlık personeli alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Kamu kurumları ya da özel sektörde iş arayan vatandaşlar güncel iş ilanlarını yakından takip ediyor. Farklı kadrolarda istihdam edilecek kişiler için yayınlanan yeni ilanlar dikkat çekerken İŞKUR herkesin yüzünü güldüren o açıklamayı yaptı. 2023 yılının ilk 2 ayında birçok kamu Kurumu personel alımı gerçekleştirirken bu kez de Sağlık Bakanlığı 469 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte sağlık personeli alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…


SAĞLIK BAKANLIĞI 469 PERSONEL ALIMI YAPACAK

2022 yılının sonuna doğru Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren kamu kurumlarında toplam 85 bin kişinin istihdam edileceği duyuruldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken yeni bir gelişme yaşanıp yaşanmadı da merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl Sağlık Bakanlığı bünyesinde 85 bin kişilik kontenjan açılırken ilk atamalarda yılsonuna doğru gerçekleşti. 42.500 kişilik bir alım gerçekleştirilirken ikinci atamalar hakkında araştırmalarda hız kazandı.

saglik-calisani-001.jpg
Sağlık Bakanlığı ikinci atamalar hakkında henüz bir açıklama yapmazken Türkiye İş Kurumu tarafından yapılan personel alımları da oldukça dikkat çekiyor. İŞKUR Türkiye genelinde yapılan personel alımları ile ilgili ilanları güncelledi.


MART AYINDA İŞSİZ KALMAYACAK


Türkiye'deki işsizlik oranının düşmesinde önemli bir rol oynayan Türkiye İş Kurumu mart ayı personel alım ilanlarını güncelledi. Sağlık sektöründe yapılacak olan alımlar yakından takip edilirken Türkiye genelinde 469 kişilik boş kontenjan olduğu belirtildi. Farklı illerde yapılacak olan personel alımları kapsamında hasta bakıcı, hemşire, diğer sağlık personel alımlarının yapılacağı aktarıldı. Başvurular için KPSS şartı aranmadığı ifade edilirken maaşlarında yüksek olduğu vurgulandı.

iskur-personel-alimi.jpg

SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?


İŞKUR bünyesinde yayınlanan sağlık personeli alımları ile ilgili detaylar merak ediliyor. Başvuru sürecinin nasıl ilerleyeceği konusunda araştırmalar hız kazanırken başvuruların İŞKUR müdürlükleri veya İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılacağı belirtildi. Başvuru yapacak kişilerin İŞKUR sistemine kayıtlı olması gerektiğinin altı çizildi. Sistem üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayan vatandaşlar sağlık alanında ya da diğer alanlarda yapılan personel alımları için başvuruda bulunabilmektedir. Sistem üzerinden personel alım ilanlarını sorgulayabileceğiniz gibi yine aynı ekran üzerinden online olarak başvuru işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN