18-45 yaş aralığına 81 ilde iş fırsatı! Kamu da görev almak isteyenler elinizi çabuk tutun: Sınavsız, mülakatsız personel alımı!

18-45 yaş aralığına 81 ilde iş fırsatı! Kamu da görev almak isteyenler elinizi çabuk tutun: Sınavsız, mülakatsız personel alımı!

İŞKUR, Türkiye genelinde 81 ilde kamu ve özel sektöre personel alımlarının devam ettiğini duyurdu. İş arayanlar için farklı pozisyonlarda iş imkanları sunulacak. Detaylı bilgiler haberimizde...

İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden kamu ve özel sektöre, hastanelere temizlikçi, güvenlikçi, hemşire, garson, beden işçisi gibi çeşitli pozisyonlarda iş ilanları yayımlamaya devam ettiği bildirildi. İş arayanların İŞKUR'a kayıt olma ve iş başvurusu yapma süreci ise oldukça kolay ve hızlı olduğu belirtildi.

İŞKUR'A KAYDOLMA ADIMLARI

2

İŞKUR'a kayıt olmak isteyen kişilerin, resmi internet sitesine giriş yaparak kayıt formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurması gerektiği ifade edildi. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, site içerisinde yer alan arama sekmesi kullanılarak uygun iş ilanlarının araştırılabileceği ve başvuruların gerçekleştirilebileceği bilgisi verildi.

İŞKUR üzerinden iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin, İŞKUR'un internet sitesine giriş yaparak "Meslek" ibaresini içeren alana başvurmak istedikleri meslek grubunu yazmaları ve ardından çıkan ilanlar arasından kendilerine en uygun olanı seçerek başvuru yapmaları gerektiği vurgulandı.

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen kişilerden genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları şartı arandığı belirtildi. Ayrıca, kamu haklarından mahrum olmamaları ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamaları gerektiği kaydedildi. Engelli vatandaşların ise engellilik durumlarını belgelendiren sağlık kurulu raporunu sunmaları gerektiği ifade edildi.

İŞKUR'un iş arayanlara iş imkanları sunmaya devam ettiği ve bu süreçte adaylara kolaylık sağladığı belirtilerek, iş başvurusu yapmak isteyenlerin İŞKUR'un resmi internet sitesini ziyaret etmeleri ve kayıt işlemlerini tamamlamaları önerildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN