2022'de bildi sıra 2023'te! Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak diyerek o günü işaret etti! Az çok demeden hemen alın

2022'de bildi sıra 2023'te! Selçuk Geçer dolar 40 TL olacak diyerek o günü işaret etti! Az çok demeden hemen alın

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomist Selçuk Geçer herkese uyardı. Dolar hakkında sık sık açıklamalarda bulunan ünlü ekonomist yeni tahminleri ile gündeme bomba gibi düştü. Selçuk Geçer yatırım yapacakları tek tek uyardı.

Şubat ayı dolar tahminleri gelmeye başlarken ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yeni yorumlarıyla gündemde yerini aldı. Dolar borcu bulunan vatandaşlara üzüleceğini bir söyleyen Geçer, 2023 Şubat ayı beklentilerini net bir şekilde ifade etti. Selçuk Geçer, elinde dolar bulunan vatandaşları tek tek uyardı.

DOLARDA SON DURUM NE OLDU?

Piyasalardaki dalgalanmalar Selçuk Geçer’in de dikkatinde yer alıyor. 2022 yılının son günlerinde elinde dolar bulunan vatandaşlara satmayın uyarısında bulunan Geçer, tahminleriyle herkesi şaşırttı. Ünlü ekonomistin, dolar kehanetleri tek tek gerçekleşirken 2023 yılında dolardaki değişimlerde dikkat çekiyor.

Yayınladığı videolarla vatandaşları bilgilendiren Selçuk Geçer 2022 yılında doların 12 TL ile 18 TL arasında değişeceğini ifade etmişti. Geçer’in bu tahminleri gerçekleşirken 2023 tahminleri de merakla bekleniyor.

dolar fiyatları

40 TL'Yİ GÖRECEK

2023 yılında doların 40 TL bandında olacağını belirten Selçuk Geçer, Şubat ayından itibaren doların 24 TL bandına yükseleceğinin altını çizdi. Dolar için çok üst seviyelerde açıklama yapan Geçer, kendinden emin açıklamalarıyla gündemde yer alıyor.

Yatırım yapmak isteyenleri uyaran Selçuk Geçer, 2023 yılında az ya da çok dolar temalı bir yatırım yapılması gerektiğinin altını çizdi. 2023 yılında borsa ve altındaki riskin daha fazla olduğunu dile getiren Geçer, 2023 yılı sonunda dolar fiyatının 40 TL'den fazla olabileceğini söyledi. Dolar bozdurmak isteyenlerin acele etmemesi gerektiğini söyleyen ünlü ekonomist, dolara yatırım yapmanın akıllıca bir yatırım fikri olduğunu savundu.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Borsada görülen hareketliliğin son dönemde daha da arttığının altını çizen Selçuk Geçer, yatırım aracı arayanların bir süre daha beklemesi gerektiğini vurguladı. Borsada görülen dalgalı seyrin yatırımcıları da etkilediğini ifade eden Geçer, bu durumun herkesin elini kolunu bağladığını söyledi. Borsaya yatırım yapacak kişilerin beklemesi gerektiğini dile getiren ekonomist, piyasayı takip etmenin akıllıca bir yöntem olduğunu vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN