2023 yılının yeni Bihteri Farah Zeynep Abdullah boş durmadı! Yeni hamlesi herkesi şaşırttı

2023 yılının yeni Bihteri Farah Zeynep Abdullah boş durmadı! Yeni hamlesi herkesi şaşırttı

Başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde yer aldığı Bihter filminin çekimleri tamamlandı. Peki Abdullah'ın yeni hamlesi ne oldu? Tüm detaylar haberimizde.

Farah Zeynep Abdullah ve birçok başarılı oyuncunun yer aldığı Bihter filmi seyirci tarafından merakla bekleniyor. Peki film sonrası Abdullah'ın ilk hamlesi ne oldu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'TAN YENİ HAMLE

Birçok farklı dizi ve proje kadrosunda yer alan Farah Zeynep Abdullah; Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinin sinema filmi olan Bihter filminde başrol oynadı. Filmde Farah Zeynep Abdullah'a Boran Kuzum eşlik ediyor. Filmin çekimleri 1 Mayıs tarihinde tamamlandı. Bihter filmi ile ilgili karakter seçimleri ve Bihter karakterinin Farah Zeynep Abdullah olması uzun süre insanlar tarafından tartışılmıştı. 

Farah Zeynep Abdullah'tan Bihter Filmi Hamlesi

Farah Zeynep Abdullah daha önce yer aldığı Bergen filminde yaptığı gibi Bihter filmine de yapım ortağı oldu. Bihter filmi 1800'lü senelerde geçiyor. Filmin yapımcı ortağı olan Farah Zeynep Abdullah oyuncu seçimleri, senaryo işleyici gibi birçok farklı konuda söz sahibi oldu. Aynı zamanda film montajlarına da katılacak. Bihter filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter karakterini, Boran Kuzum Behlül karakterini, Osman Sonant Adnan karakterini, Hande Ataizi Firdevs karakterini, Ebru Özkan Matmazel karakterini, Helin Kandemir Nihal karakterini, Nezaket Erden Peyker karakterini, Mert İnce Bülent karakterini, Mertcan Tekin Nihat karakterini, Lorin Menhart Beşir karakterini canlandırdı. Bihter filminin senaryosunu ise Meryem Göntem üstlendi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN