9 resimden sadece biri farklı! Kaç saniyede fark edebilirsiniz? Gözleri şahin gibi keskin olanlar anında görüyor

9 resimden sadece biri farklı! Kaç saniyede fark edebilirsiniz? Gözleri şahin gibi keskin olanlar anında görüyor

AKP'li Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bunlar, 6 tane lider Türkiye'yi yönetecek bir cumhurbaşkanı adayı değil, 6 lideri idare edecek bir özel kalem müdürü arıyorlar. Bunlar imzalayacak. O gereğini yapacak" dedi.

10 saniye içinde başka bir Roger Federer bulursanız dahi sayılırsınız. Purcare sporu sevenler buraya gelsin. 10 saniyede çözülebilen dehayı göz önünde bulundurarak sizler için çok zor bir IQ testi hazırlandı.

Geçen yıl tenise veda eden İsviçreli raket Roger Federer için durum farklı. Ancak optik bir yanılsama, farkı görmenizi sağlar. Bu nedenle, bu optik illüzyon testini çözebilecek bir kişinin pürdikkat bir karaktere sahip olması gerekir.

DİĞERLERİNDEN FARKLI FEDERER'İ BULUN

9 resimden sadece biri farklı

Tenis sporunun efsanesi olarak bilinen İsviçreli raket Roger Federer, kariyeri boyunca çok sayıda Grand Slam ve çeşitli kupaları evine götürdü. Federer, geçen yıl tenisi bırakırken ayrıca kortta da bir izi kaldı. Efsanevi raket ile ilgili çok ilginç optik illüzyon testi hazırlandı. Bakalım 9'u olan Roger Federer'den ne farkı var. 10 saniye içinde başka bir Federer bulabilirseniz dahi sayılırsınız.

9 resimden sadece biri farklı

Tenis, dünyanın en güçlü sporlarından biridir. Bu nedenle tenisçinin vücudu ve kolları güçlenir. Zor bir IQ testi sunduğumuzu biliyoruz. O halde size bir ipucu vereyim ki tenisçinin kol kasları çok gelişmiştir.

9 resimden sadece biri farklı

İpuçlarıyla bu zorlu optik yanılsama testini geçebileceğinizi düşünüyorum. Hala çözemezseniz, lütfen yukarıdaki cevaba bakın. Bu, yalnızca en pürdikkat tenis tutkunlarının 10 saniyede izleyebileceği bir IQ testidir. 3. sıradaki Federer'in kol kaslarında fark var!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN