Acun Ilıcalı kızını Şeyma'nın elinden aldı! Eski eş ağlama krizine girdi

Acun Ilıcalı kızını Şeyma'nın elinden aldı! Eski eş ağlama krizine girdi

Yakında nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı'na eski eşi Acun Ilıcalı'dan ilk hamle geldi. Ilıcalı, Subaşı'nın paylaşımlarından rahatsız olunca kızı Melisa'yı elinden aldı. Subaşı ise gözyaşlarına boğuldu. İşte Şeyma Subaşı'nın ağladığı o kareler

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, verdiği bir partide eski eşi Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Kızını apar topar Subaşı'nın elinden alan Ilıcalı'nın o harektine karşı Şeyma'dan peş peşe paylaşım geldi.

acun.jpg

ACUN, KIZINI ŞEYMA'NIN ELİNDEN ALDI

Acun Ilıcalı, kızı Melisa'yı Şeyma Subaşı'nın elinden aldı. Bir partide kızını gören Ilıcalı'nın sinirlendiği ve kızını bundan dolayı apar topar aldığı iddia edildi.

ilicali.jpg

KIZI İÇİN AĞLADI

Acun'un kızıyla bir paylaşım yapmasından sonra Şeyma'dan da karşılık geldi.

seyma.jpg

Ağladığı fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı, daha sonra kızıyla görüntülü konuştuğu bir karesini paylaştı.

su.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN