Acun Ilıcalı yardım gecesini yuvarladı! 26 milyon TL vermişlerdi: Bakın kaç TL birden yükseltti!

Acun Ilıcalı yardım gecesini yuvarladı! 26 milyon TL vermişlerdi: Bakın kaç TL birden yükseltti!

Spor camiası tarafından depremzede vatandaşlar için başlatılan "omuz omuza" kampanyası ile birlikte yeni destekler toplamaya başladı. Depremzedelere yardım kampanyası ile birlikte kulüplerden gelen bağışları sürekli olarak yukarı yönlü yuvarlamasıyla dikkat çekti. Sosyal medyanın gündemine oturan bu olay ise çok konuşuldu. İşte tüm detaylar...

DEPREMZEDELER İÇİN "OMUZ OMUZA" KAMPANYASI

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yüzyılın felaketi ile birlikte tüm Türkiye Seferber oldu. Meydana gelen deprem felaketi ile birlikte 11 ilde büyük bir yıkım meydana gelirken 45 binin üzerinde can kaybı ve 10 binin üzerinde bina enkaz haline döndü. Depremzede vatandaşlar için başlatılan "Tek Yürek" programı ile birlikte milyarlarca destek toplandı.

Yapılan depremzede kampana programı ile birlikte spor camiasında da destek programı için harekete geçildi. Ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beINbeIN Medya Grubu beraberliğinde yeni bir yardım kampanyası duyuruldu.

Spor camiası tarafından gerçekleştirilen yayında A Spor, beINbeIN Sports, D Smart Sports, TivibuTivibu Spor, TRT Spor ve TV 8,5 ortak yayın açarak "Omuz omuza" başlığı adı altında depremzede vatandaşlar için destek toplamaya başladı.

fqjuh-fxga4bw5s-1.jpg

ACUN YUVARLAMAYA BAŞLADI

Başlatılan "omuz omuza" kampanyası ile birlikte toplanacak olan bağışlar deprem bölgesindeki barınma ihtiyaçlarını gidermek için karşılanacak. Daha öncesine "Tek Yürek" destek programında yer alan Acun Ilıcalı, "omuz omuza" destek programında da yer edindi. "Tek Yürek" programı ile birlikte sosyal medyanın gündemine oturan Acun Ilıcalı yuvarlamalarıyla ünlendi.

Yeni destek programı "Omuz omuza" yayınında ise yeniden bağışları yuvarladığı görüldü. Yüz güldüren anlara sebep olan Acun Ilıcalı, depremzede vatandaşlara yapılacak olan desteğin boyutunu artırmak için elinden geleni yapıyor.

acun-ilicali-26-milyon-liralik-5-bagisi-43-milyon-liraya-yuvarladi-fb7b2865.jpg

ACUN TARAFINDAN YUVARLANAN BAĞIŞLAR

"Omuz Omuza" programında yapılan 5 ayrı 26 milyon liralık bağışlar Acun'un desteğiyle yükseldi. Yardımları yuvarlayarak 43 milyon liraya kadar yükseltmeyi başaran Acun Ilıcalı sosyal medyada gündem oldu.

FAYSAL ERGÜN

  • Acun Ilıcalı: "Ali Koç başkan aracılığıyla mı aradınız?" Benim özel hassasiyetim var. O yüzden 3 milyon TL olarak algılayamadım. 5 milyon TL diyelim."
  • Faysal Ergün: "Başım gözün üstüne."

SAMSUNSPOR BAŞKANI YÜKSEL YILDIRIM

  • Acun Ilıcalı: "5 milyona yuvarlayalım başkanım."
  • Yüksel Yıldırım: "Seni kırmam biliyorsun. Düz 5 milyon TL yapıyoruz."

MURAT SANCAK

  • Acun Ilıcalı: "Murat başkanım 10 milyon TL bağış yapmıştınız. Bunu 15 milyon yapmayalım mı?"
  • Murat Sancak: "Yaptık gitti."
  • Acun Ilıcalı: "Peki 15 milyon TL düz oldu mu sizce?"
  • Murat Sancak: "20 milyon TL yaptık."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN