'Adını Feriha Koydum'un yıldız oyuncusuydu... Son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetikle bambaşka birine dönüştü!

'Adını Feriha Koydum'un yıldız oyuncusuydu... Son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetikle bambaşka birine dönüştü!

Adını Feriha Koydum dizisi ile adını duyuran Sedef Şahin uzun zamandır ekranlarda yer almıyor. Adını Feriha Koydum adlı dizisinde Cansu karakterini canlandıran Şahin'in son halini görenler gözlerine inanmadı.

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy gibi isimlerin başrollerini paylaştığı fenomen haline gelen 'Adını Feriha Koydum' dizisinin Cansu'su ünlü oyuncu Sedef Şahin'in inanılmaz değişimi sosyal medyaya damga vurdu.

adiniad.jpg

Yıllar içerisindeki değişimiyle gündeme gelen ünlü oyuncunun paylaşımları dikkat çekiyor. Cesur pozları ile hayranlarından beğeni toplayan Sedef Şahin'e bazı takipçileri "Çok değişmişsin" yorumunda bulundu.

cansuuu.jpg

İSYAN ETTİ...

Güzel oyuncu daha önce kendisine yapılan yorumlara isyan ederek şunları söyledi. "Sanki dünya çirkiniydim de ben bir anda afet-i devran olmuşum. O üsluba biraz takılıyorum. Tabii ki kendime çok bakıyorum. Çünkü artık dünya böyle bir yere evriliyor. Aynada ben kendime baktığım zaman da mutlu olmak istiyorum. Kendim için de bakıyorum aslında kendime. Göz kapağımı da aldırdım bunu da açık yüreklilikle söyledim. 10-15 senede bir benim aldırmam gerekiyor zaten. Şimdi buradan niye vuruyorsunuz ki beni?"

-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN