Araba almak isteyenlere dev fırsat! Devlet bankaları muslukları açtı: En düşük faizle otomobil sahibi yapacak! İşte verilen tutarlar

Araba almak isteyenlere dev fırsat! Devlet bankaları muslukları açtı: En düşük faizle otomobil sahibi yapacak! İşte verilen tutarlar

Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın sıfır veya ikinci el taşıt kredilerinde faiz oranları araç almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Düşük faizli kredi veren kamu bankalarının son durumu nedir? diye soranlar için banka kredilerinde son durum bilgilerini sizler için derledik..

Kamu bankaları, otomobil satın almak isteyen müşterilere özel krediler sunuyor. Taşıt kredisi faiz oranlarından ödeme planlarına kadar pek çok yöntem sorgulandı. Ayrıca sıfır veya ikinci el araç almayı planlıyorsanız bu detayları da göz önünde bulundurmalısınız. Faiz oranı ve araç değerine göre fırsatlar sunulmaktadır. Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası tarafından devam eden kampanyaların detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz..

bankaların taşıt kredisi faiz oranları

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası taşıt kredilerinde kaskolu ve kaskosuz olmak üzere iki farklı faiz oranı sunmaktadır. Sigortalılara yüzde 1,61, sigortasızlara yüzde 1,63 faiz oranı sunulmaktadır. Halkbank 0 km taşıt kredisi için yüzde 1,63 faiz oranıyla kredi sunuyor. Halkbank ikinci el taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,65'ten başlıyor.

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Vakıfbank ise diğer kamu bankalarından bir adım önde görünüyor. Müşterilerine yüzde 1,59'dan başlayan faiz oranıyla ikinci el araç kredileri sunuyor. redi başvurusunda bulunursanız, SMS, mobil uygulama veya diğer yöntemlerle kolayca iletişim kurabilirsiniz. Kredi notunuza göre kredi başvurunuz olumlu ya da olumsuz olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN