Yeni Firdevs Yöreoğlu'nu duyan dondu kaldı! Başka kimse mi yoktu... "Aptallık etmeyin"

Yeni Firdevs Yöreoğlu'nu duyan dondu kaldı! Başka kimse mi yoktu... "Aptallık etmeyin"

Başrollerine Kıvanç Tatlıtuğ ile Bere Saat'in oynadığı Aşk-ı Memnu dizisi tekrardan beyaz perdeye taşınıyor. Oyuncuları merak edilen dizide Bihter Karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verecek. Merak edilen filmde Firdevs karakteri de netleşti. O ismi duyanlar "Ne alaka" yorumları yaptı. Bakın Firdevs Hanım'ı kim oynayacak?

Döneme damgasını vuran Aşk-Memnu dizisi bu kez beyaz perdeye taşınıyor. Oyuncu kadrosu merak edilen dizide oyuncular netleşmeye başladı. En çok merak edilen isim ise Firdevs Yöreoğlu oldu. Bakın yeni Aşk-ı Memnu'nın Firdevs'i kim olacak?

askiii.jpg

AŞK-I MEMNU KADROSU NETLEŞİYOR

Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakterine Farah Zeynep Abdullah hayat verecekken, Nihal karakteri içinse Helin Kandemir uygun görüldü.

askim.jpg

Gözler Nebahat Çehre'nin oynadığı Firdevs Hanım karakterine döndü. Firdevs Hanım karakteri için kimsenin beklemediği bir isim getirildi.

firdevs.jpg

FİRDEVS YÖREOĞLU BULUNDU! DUYAN İNANAMADI

Hafızalara Firdevs karakteriyle kazınan Nebahat Çehre'nin oynadığı karakter için oyuncu Hande Ataizi'nin getirildiği öğrenildi.

hande.jpg

Duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Bazı kullanıcılar "Nebahat Çehre'nin yerini alamaz" yorumları yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN