Beyninizi allak bullak edecek optik illüzyon: Resimde bir kadın ve çocuğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?

Beyninizi allak bullak edecek optik illüzyon: Resimde bir kadın ve çocuğunu 11 saniye içinde bulabilir misin?

Optik İllüzyon: Bir kadını ve bir çocuğu 11 saniyede görebiliyorsanız, kartal gözlere sahipsiniz demektir. Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyerek gözlem yeteneğinizi ve zekanızı test etme fırsatını yakalayın.

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel illüzyon olmak üzere üç tür optik illüzyon vardır. Tüm bu optik yanılsamalar, insan beynini kandıran merkezi bir temaya sahiptir.

Aşağıda gösterilen görüntü, yanında akan bir su kütlesinin olduğu bir dağ manzarasını göstermektedir. Senin için meydan okuma, resimde gizli bir kadın ve çocuğu bulmak ve meydan okumayı başarıyla tamamlamak için 11 saniyen var.

Çalışmalar, optik illüzyonların beyin yeteneklerini artırmaya yardımcı olduğunu ve ayrıca gözlem becerilerinizi geliştirdiğini ileri sürdü. Optik illüzyon zorluklarının düzenli olarak uygulanması, mevcut yeteneklerinizi geliştirebilir. Acele et, zaman bitiyor.

1-001.jpg

BİR KADIN VE BİR ÇOCUĞU 11 SANİYEDE GÖREBİLİR MİSİNİZ?

Bir optik illüzyon, bir bireyin temel zekasını belirlemek için kullanılabilecek kullanışlı bir araçtır. Bunu, basit optik illüzyon testleri ile bireyin gözlem becerilerini ve algı düzeylerini test ederek yapar. Ancak bir bireyin zekasını belirlemenin tek yolu bu değildir. Gerçek IQ seviyenizi öğrenmek istiyorsanız profesyonel danışmanlık alabilirsiniz.

Optik illüzyonlar, zekanızın temel seviyelerini test etmek için tasasız bir yol sağlar. Ne kadar zeki olduğunu bilmek ister misin? O halde şimdi bu optik illüzyon testini deneyin.

KADINI VE ÇOCUĞU 11 SANİYEDE GÖRDÜNÜZ MÜ?

Görüntüye ilk bakışta, onunla birlikte akan bir su kütlesi ile birlikte bir dağ manzarası görebilirsiniz. Su kütlesine bitişik alanda yetişen bazı ağaçları da görebilirsiniz. Ama resimde gözlerden uzak saklanan bir kadın ve çocuk var. Kadını ve çocuğu gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI AŞAĞIDA

Fazla zaman kalmadı. Resme farklı bir perspektiften bakmayı deneyin. Şimdi, kadını ve çocuğu tespit ettin mi? Süre doldu. Bazı bulmaca seveler kadını ve çocuğu hemen bulmuş olabilir. Onları gerçekten tebrik ediyoruz.

Fakat hala bir çözüm arayanlar aşağıya kaydırarak bu zorlu optik illüzyonun cevabına ulaşabilir.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN