Bir şemsiye seçin ve kişiliğinizin gizli kalmış yönlerini keşfedin!

Bir şemsiye seçin ve kişiliğinizin gizli kalmış yönlerini keşfedin!

Bu resimli kişilik testimizde sizden bir şemsiye seçmenizi isteyeceğiz. Bakalım siz nasıl birisiniz ve kişiliğinizi yansıtan şemsiye hangisi? Arkanıza yaslanın ve bu eğlenceli testle kendinize bir mola verin.

Bu resimli kişilik testinde yukarıdaki şemsiyelerden en çok beğendiğinizi seçmenizi istiyoruz. Yağmurlu bir günde, evden çıkarken elinize almak isteyeceğiniz şemsiye hangisi olurdu? Seçtiniz mi? Şimdi bu seçimle aklınıza bile gelmeyen gizli kalmış kişilik özelliklerinizi okumak için aşağı kaydırın...


1. MAVİ ŞEMSİYE

Eğer bir numaralı koyu mavi - lacivert şemsiyeyi seçtiyseniz, muhtemelen klasik yaşam değerlerine bağlı kalmayı seven birisiniz. Prensipli ve aynı zamanda tarz sahibi insanlardansınız. Yaşamıınız oldukça konformist; yani kolay kolay rahatınızı bozmuyorsunuz. Sürprizlerden hoşlanmıyorsunuz ve hayatınızı net bir şekilde planlamak istiyorsunuz. Analitik zekaya sahip rasyonel bir kişi olmanız muhtemeldir. Entelektüel olarak zorlu herhangi bir görevle kolayca başa çıkabilirsiniz.

2. YEŞİL ŞEMSİYE

İki numaralı yeşil şemsiyeyi seçmeniz yaratıcı bir insan olduğunuz anlamına geliyor. Her zaman birçok yönden harika fikirlerle dolup taşan bir beyine sahipsiniz. Bu nedenle aranan birisiniz. Özellikle çalışan veya ortak olarak iş dünyasında yükselmek isteyenlerin ekibine katmak istediği karakter siz olabilirsiniz. Sizinle hayat kesinlikle bir ressam paleti kadar renklidir.

Can sıkıntısını sevmiyorsunuz ve bu giyim tarzınızda da görülüyor. Kıyafetiniz her zaman sıradışı ve yaratıcı aynı zamanda orijinal bir tasarım veya kombinden oluşur. Hayatınızın özü özgünlük ve maceradır.

3. SİYAH ŞEMSİYE

Üç numaralı siyah şemsiyeyi seçmeniz dikkatleri üzerine çekmeyi sevmeyen insanlardan olduğunuz anlamına geliyor. Yabancılara çok kapalısınız ve sadece en yakın sevdiklerinize açabiliyorsunuz.

Genelde pragmatiksiniz ve bu gerçek yaşamda faydalı bir niteliktir. Ayaklarınız yere sağlam basıyor ve ne istediğinizi biliyorsunuz. En sevdiğiniz renk göze batmayan siyah olsa bile, onu diğer tonlarla sık sık ve memnuniyetle birleştirirsiniz. Ayrıntıları gözden kaçırmayan bir yapınız da var.

4. ÇİÇEK DESENLİ PEMBE ŞEMSİYE

Dördüncü şemsiyeyi yani çiçeklerle kaplı pembe şemsiyeyi seçtiyseniz, gündelik hayattaki küçük şeylere değil, küresel meseleleri ve soyut konuları yaşamının merkezine alan bir birey olma ihtimaliniz yüksektir.

Ancak unutmamak gerekir ki siz hayal dünyasında yaşarken bazen hayattaki ayrıntıları kaçırmanız olasıdır. Oysa o ayrıntılara dikkat etmek de güzeldir.

Anı yaşamaktan genel olarak uzaksınız. Başından beri gözden kaçırdığınız çok önemli bir şeyi sonradan keşfedebilirsiniz. Size tavsiyemiz; doğada yürüyüşe çıkın ve çevreyi yoğun bir şekilde deneyimleyin. Size kesinlikle fayda sağlayacaktır.

5. PARLAK SARI ŞEMSİYE

Beşinci sırada sarı şemsiye var. En çok bu ayçiçeği gibi canlı sarı tonuyla göz alan şemsiyeyi beğendiyseniz o halde siz muhtemelen neşeli, oyuncu ve çoğunlukla iyimser bir insansınız. Hiçbir şey ve hiç kimse sizi durduramaz, kasvetli sonbahar havası bile. Sizin gibi olmayan insanlar için ise siz adeta enerji veren bir tür pozitif "güneş"siniz ve onlara da hayat veriyorsunuz.

6. DESENLİ TURKUAZ ŞEMSİYE

Son olarak; altıncı şemsiyeyi yani desenli camgöbeği renkli şemsiyeyi beğendiyseniz, kesinlikle sıradışı birisiniz. Her zaman çizginin dışına çıkmak istersiniz ve bunda da iyisinizdir. Çok orijinalsiniz. Herkes gibi olmaya katlanamıyorsunuz ve iş ya da okul hayatınızda her zaman standart dışı bir yaklaşım benimsiyorsunuz. Ancak, her zaman çalışmanızı tamamlıyorsunuz, ve başkalarının değil, kendi yolunuzla.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN