Böyle anne olmaz olsun! Esra Erol'da mide bulandıran olay... Genç kız annesiyle ilgili şoke eden gerçeği açıkladı: Pes artık

Böyle anne olmaz olsun! Esra Erol'da mide bulandıran olay... Genç kız annesiyle ilgili şoke eden gerçeği açıkladı: Pes artık

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Esra Erol’da son yaşananlar tüm Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Kayıp annesini bulmak isteyen genç kız hayatının şokunu yaşadı. Böyle anne olmaz olsun! Hasta eşini ve çocuklarını bırakıp 1 milyon TL ile kayıplara karışan kadın, canlı yayında kızı ile yüzleşti. Ortaya çıkan gerçek ise herkese hayrete düşürdü. Bakın Esra Erol’da neler olmuş?

Her yeni olayla izleyicileri ekran başına kilitleyen Esra Erol’da yer yerinden oynadı. Hasta eşini ve çocuklarını bırakıp 1 milyon TL ile kayıplara karışan kadının sırrı çözüldü. Canlı yayına gelen anne kızıyla yüzleşti. Ortaya atılan iddialar ise herkesin ağzını açık bıraktı. Kızının annesine söylediği “Kaç kişiyle birlikte oldun?” lafı stüdyoda gerginliğe neden oldu. İşte detaylar…

TÜM TÜRKİYE BU OLAYI KONUŞUYOR

Tüm Türkiye Esra Erol’da yaşanan son olayı konuşuyor. Hasta kocasını ve çocuklarını bırakıp ve aynı zamanda eşinin evini arabasını satıp aldığı 1 milyon TL ile kayıplara karışan kadın kızıyla yüzleşti. Annesini bulmak için Esra Erol’dan yardım isteyen genç kız sonunda annesini buldu. Ancak canlı yayında yaşanan olaylar adeta kan dondurdu.

ghghhg.jpg

CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Esra Erol’a başvuran İrem adındaki genç kız ailesiyle başından geçenleri tek tek anlattı. Çalışmalara başlayan Esra Erol’un ekibi anneyi buldu. Canlı yayına gelen annenin sözleri herkesi şoke etti. Canlı yayında yaşananlar pes dedirtti.

ghjgh.jpg

GENÇ KIZI ESRA EROL TUTTU

Stüdyoda yaşanan anne-kız kavgası programa damga vurdu. Genç kızın lafları sonrası öfkelenen anne kızının üstüne yürüyerek “Gel hadi gel” dedi. Tansiyon iyice tırmanınca araya güvenlik görevlileri girdi. Genç kızı ise Esra Erol tuttu.

jkjk.jpg

“KAÇ KİŞİYLE BİRLİKTE OLDUN?”

Anne Doğan hakkında çıkan yasak ilişkileri kabul etmezken "Sen tek başına yaşayacak insan değilsin diyen" kızı, "Sen o Selçuk Kılıç ile yaşıyorsun ya da Metin Kalaca ile yaşıyorsun. Bağlansın yayına, ilişkiniz neyse o da anlatsın. Kaç tane insanla birlikte oldun belki de, bizi kandırdın.” dedi.

Stüdyoya tekerlik sandalyede gelen baba da "Sadece neden gittiğini sormak istiyorum. Neden Yeliz?" dedi. Anne Doğan "Hiçbir şeyimiz kalmadı, para bitti. Bunun açıklamasını sana yapamadım, korktum" diye yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN