Bu sevimli optik illüzyon resminde gizli bir papağan var! Onu bulmak çok zor! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar buluyor

Bu sevimli optik illüzyon resminde gizli bir papağan var! Onu bulmak çok zor! Sadece yüksek IQ'ya sahip insanlar buluyor

Bu güzel resim o kadar sevimli ki, insan dünyasının güzelliğinden şüphe duymanıza neden olacak. Ancak bu resimde saklanan bir papağan var. Sizin için zorluk resimdeki gizli papağanın nerede olduğunu bulmak. Yapabilir misin?

Farklı türden hayvanların aynı habitatta bu kadar huzurlu bir şekilde yaşadığını görmek çok huzurlu. Bir başkasının işine karışmadan sadece kendi işlerini bir arada yaşarlar ve yönetirler. İşte vahşi doğanın güzelliği! Yırtıcı-av kovalamaca ve av oyunu ya da yaramazlık içermediği sürece, hayvanlar başkalarının işlerine pek karışmazlar. Ancak, kardeşliklerinin kriz zamanlarında sergilendiğini görebilirsiniz.

1-008.jpg

BU GÜZEL FOTOĞRAFTAN BİRAZ BAHSEDELİM

Biz fotoğraftan bahsederken siz diğer yandan gizli papağanı bulmayı deneyin. Resim tek kelimeyle güzel değil mi? Gökyüzü kırmızı bir şekilde görünüyor. Güzel turuncu renk tonu, sanki iki dünya el sıkışıyormuş gibi masmavi gökyüzüyle iyi bir şekilde birleşiyor.

Yeşil ağaçlar cennetin güçlü muhafızları gibi duruyor. Sanki asırlardır burada olduklarını ve ormanlarıyla gurur duyduklarını ifade ediyorlar. Ve bazı dallarının gizlice gökyüzüne dokunmaya çalıştığını fark ettiniz mi?

Taze çimen, gökyüzünün en sevimli sevgilisi gibidir. Her gün çiğle yıkanır ve güzel gökyüzüne bakmaya gelir ve bir gün ona dokunma arzusuyla her an rengini değiştirir.

Hikayenin ana kahramanı güzeller güzeli zürafaları da kaçırmayalım. Hayvanlar aleminin en uzunları onlardır ve güzel, uzun ve ince vücutlarının neredeyse her bir santimi, çekici noktalar ve desenlerle damgalanmıştır.

Tabi görselde özel bir papağan da var söylemiştik değil mi? Bu papağan ormandaki en güzel sese sahip. Ancak, papağan gizlenmiş gibi görünüyor.

RESİMDE SAKLANAN PAPAĞINI BULDUN MU?

Papağan, güzel gökyüzünü öven sesler çıkarıyor. Gökyüzünün çok fazla sevgilisi olduğunu düşünmüyor musun? Keşke insanların dünyası da hayvanların dünyası ve doğal yaşam alanları kadar güzel olabilse. Peki gizli papağan nerede? Cevabı merak ediyorsan okumaya devam et.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resimdeki gizli papağanı kısa süre içinde bulan kişileri tebik ediyoruz. Ancak bulamayanlar üzülmesin. Diğer optik illüzyon ve zeka bulmacaları testleri ile şanlarını tekrar deneyebilirler. Optik illüzyon resminin cevabı için aşağıdaki resme göz atın.

2-008.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN