Çağatay Ulusoy'lu 'Gaddar'ın yayın tarihi belli oldu

Çağatay Ulusoy'lu 'Gaddar'ın yayın tarihi belli oldu

Yakında ismi değişecek olan FOX kanalının 2 yeni iddialı dizisi Gaddar ve Kopuk’un yayın tarihleri belli oldu. Kaan Yıldırım'ın başrolünde olduğu “Kopuk” 27 Ocak'ta, Çağatay Ulusoy'lu “Gaddar” ise 2 ya da 9 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak.

Bu yıl iddialı dizileri sayesinde reytinglerde yüzü gülen FOX'un Medyapım’dan aldığı “Kopuk” ile Ay Yapım imzalı dizisi “Gaddar” merakla bekleniyor. Gaddar “Cuma”, “Kopuk” cumartesi yayınlanacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; şu an yapılan yayın planına göre Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya’yı buluşturan “Kopuk” 27 Ocak Cumartesi ekranda olacak.

Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan’lı “Gaddar” ise hem sömestr hem de Ulusoy’un 18 Ocak’ta yayına çıkacak Netflix dizisi “Kübra”yla çakışmaması için 2 ya da 9 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN