Çukur'un güzeli Dilan Çiçek Deniz çıldırdı! Evlenecekti "İzlandalı'ya dayanamadı"

Çukur'un güzeli Dilan Çiçek Deniz çıldırdı! Evlenecekti "İzlandalı'ya dayanamadı"

Çukur dizisiyle yıldızı parlayan Dilan Deniz Çiçek, uzun süredir beraber olduğu İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson ile ayrıldı. Nikah masasına oturacağı beklenen oyuncu bakın neden ayrılma kararı aldı?

Çukur dizisinde oynadığı Sena karakteriyle hafızalara kazınan Dilan Çiçek Deniz, daha sonra çok sayıda projede yer aldı. Güzelliğiyle de bir çok markanın reklam yüzü olan oyuncu aşk hayatında aynı istikrarı yakalayamadı. Evleneceği düşünülen İzlandalı sevgilisinden ayrılma kararı alan Dilan Çiçek Deniz herkesi şaşırttı.

dilacicekdeniz.jpg

ÇUKUR'UN GÜZELİNDEN AYRILIK HABERİ

Uzun süredir beraber olduğu İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile dolu dizgin bir aşk yaşayan Dilan Çiçek Deniz'den şaşırtan bir haber geldi. Yakında evlenmeleri düşünülen aşıklar ani kararla ayrıldı.

cicek.jpg

KÜL TABLASINI YERE FIRLATTI

İddialara göre Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı aşkı Thor Saevarsson bir mekanda tartıştı. Tartışma sırasında kül tablasını yere fırlattığı söylenen Çiçek'in sevgilisi kıskançlık krizlerinden dolayı ayrıldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN