"Dişinden tırnağına kadar soyuldu" sözü gerçek oldu! Esra Erol'da şok olay! 17 yıllık eşinin dişlerini...

"Dişinden tırnağına kadar soyuldu" sözü gerçek oldu! Esra Erol'da şok olay! 17 yıllık eşinin dişlerini...

Gündüz kuşağında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden 'Esra Erol'da' programında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Canlı yayında yaşananlar ekran başındakileri dehşete düşürdü.

Esra Erol'un sunumuyla gündüz kuşağında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Esra Erol'da' programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programda yaşananlar herkesi hayretler içerisinde bıraktı.

ATV'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol'a katılan Leyla Yanar 17 yıllık eşinin, diş tedavisi için biriktirdiği paraları başka kadınlara harcadığını öne sürdü.

Eşinin yıllardır sorumsuz bir evlilik yürüttüğünü öne süren Leyla Yanar, 'Artık canıma yetti. Dayanamıyorum artık' diyerek isyanını dile getirdi. 17 yıllık eşinin, kendisini 70 yaşındaki bir kadınla aldattığını öne süren Leyla Yanar, 'Eşim dişimi yaptırmak istediğini söyledi ve beni kandırdı. Dişçiye gittik ve dişlerimin hepsini söktürdük. Bir süre dişçiye para vermedi. Kavga ettik ve evi terk etti. O esnada eşimin beni 70 yaşında bir kadınla aldattığını öğrendim. Diş tedavimi parasını başka kadınlarla harcadı' dedi.

Eşinin daha önce kızı ve kendisine şiddet uyguladığını ve bu nedenle cezaevine girdiğini belirten Leyla Yanar, ağlayarak Esra Erol'dan yardım istedi. Leyla Yanar'ın eşi Bayram Yanar ise canlı yayına bağlanarak eşinin tüm iddialarını yalandı.

esra erol 1

Bayram Yanar, 'Öyle bir şey yok. Ben onun diş parasını yatırdım. İlk taksidini de ödedim 85 milyar. Geri kalınını da her hafta eline götürüp veriyorum' dedi.

Bu açıklamaların ardından Leyla Yanar, canlı yayında adeta sinir krizi geçirdi.,

vesra erol 3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN