Doğalgaz faturasıyla boğuşanlara o bankadan müjde! 150 TL'sini onlar ödeyecek! Başvuru şartı var

Doğalgaz faturasıyla boğuşanlara o bankadan müjde! 150 TL'sini onlar ödeyecek! Başvuru şartı var

Yapı Kredili vatandaşlara güzel bir haber var. Doğalgaz faturasını ödeyenlere 150 TL destek verilecek. Yardım hakkında daha fazla bilgi için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Yapı Kredi, milyonlarca vatandaşı etkileyecek büyük bir kampanya hazırladı ve kampanyaya ilişkin bazı detayları duyurdu. Yapı Kredi, doğalgaz faturasını ödeyenlerin 150 TL'ye varan puan kazanabileceğini duyurarak emeklilere müjdeli bir haber verdi. Yapı Kredi kampanyasının tüm detayları henüz tam olarak bilinmiyor, ancak fırsatı değerlendirmek için hızlı hareket etmekte fayda var.

YAPI KREDİ BANKASI'NDAN 150 TL WORLPUAN

Yapı Kredi doğalgaz faturası 150 TL ödeme kampanyası

Yapı Kredi, otomatik ödeme talimatı veren vatandaşların 150 TL'ye varan Para Puan kampanyasına hak kazanacağını duyurdu. İşte kampanya detayları:

11 Aralık 2022 ile 10 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında verilen 3 adet otomatik fatura ödeme talimatı ya da HGS talimatına 100 TL puan tanımlanacak. Kredi kartı ile ödemeye 3 yeni talimata 50 TL toplamda 150 TL puan karta yüklenecek.

Yapı Kredi Mobil'i indir butonuna tıkladıktan sonra Yapı Kredi Mobil'i anında akıllı telefonunuza indirerek otomatik ödeme talimatı verin ve banka işlemlerini kolayca gerçekleştirin. Bireysel internet şubesi üzerinden otomatik ödeme talimatı vermek için kişisel internet şubesi butonuna basın ve hemen kayıt olun.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN