Dönüşüm başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, oğlak, terazi, akrep, yay ve kovalar... İşte 30 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Dönüşüm başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, oğlak, terazi, akrep, yay ve kovalar... İşte 30 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

İşinizde büyük bir değişiklik olabilir. Bu değişikliğin hem keyifli hem de çok faydalı bir şeye dönüşme ihtimali yüksek ve belki de kariyeriniz için başından beri takip ettiğiniz ideallere daha da yakın. Ancak, bu durum geliştikçe daha fazla strese neden olabilir ve zaman zaman dayanılmaz gelebilir. Yine de devam edin.

30 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Tıpkı diğer insanlardan beklentilerimiz olduğu gibi, kendimizden de beklentilerimiz olur. Ancak bazen bu sınırları belirlediğimizin farkında bile olmayız. Bir şeyde bir kez başarısız olursanız, otomatik olarak sınırınıza ulaştığınızı hissedebilir ve bunu bilinçaltınızda tutarak kendinizi bir daha asla test etmeyebilirsiniz. Şu anda bir şekilde sınırlı olduğunuzu düşünebilir ve bu nedenle özel bir fırsatın peşinden gitmemeye karar verebilirsiniz. Ama kendinizi yeniden test etmenin zamanı geldi. Sınırlarınızı genişletebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hassas bir durum sizde endişe hissi yaratıyor olabilir. Belki de bir aile üyesiyle yaşadığınız bir sorunu çözmeniz gerektiğini biliyorsunuz ve bu sorun zihninizde ağır bir yük oluşturuyor olabilir. Ancak bu konu üzerinde ne kadar çok düşünürseniz, endişeniz o kadar derinleşecektir. Konuyu ve kendinizi daha az ciddiye alırsanız ve hatta durumdan biraz mizah çıkarmaya çalışırsanız, işlerin ne kadar sorunsuz çözülebileceğine çok şaşırabilirsiniz. Bu aynı zamanda kişisel bir ilişkide atılım da sağlayabilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İster platonik ister romantik olsun, kendinize benzeyen biriyle ilişkiniz olduğunda, birbirinizi çok iyi anlamaktan zevk alırsınız. Sonra, aranızda önemli bir fark olduğunu gösteren bir şey olduğunda, bu rahatsız edici olabilir. O kişinin tüm büyük fikirler ve konularda sizinle aynı fikirde olmasını bekleyebilirsiniz ve bunu yapmadığında, kopukluğun seviyesine bağlı olarak, ilişkiyi sorgulayabileceğiniz bir noktaya gelebilirsiniz. Ancak bu gibi şeyler her ilişkiye derinlik ve zıtlık katar ve bazı açılardan ilişkiyi daha da iyi hale getirir. Hayatınızdaki özel biriyle aranızda yeni keşfettiğiniz bir farklılıktan dolayı hayıflanmayın. Bu farklılık hayatınızı biraz renklendirebilir ve bu kötü bir şey değildir; hatta şu anda sizin için oldukça faydalı olabilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Birisi sizi tartışmalarla, sessizlikle ya da belki her ikisiyle de duygusal olarak alt etmeye çalışıyor olabilir. Teslim olmanızı ya da bir şeyi kabul etmenizi istiyor olabilir, ancak sizin ne kadar inatçı ve güçlü olabileceğiniz hakkında hiçbir fikri olmayabilir. Direnecek dayanıklılığa ve güce sahip olsanız da, bunun sizi derinden etkilemesine izin vermeyecek kadar da farkında olmalısınız. Dünyanın yükünü omuzlarınıza almadan da kararlı olabilirsiniz. Bu da geçecek, hem de çok yakında. Sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Özel hayatınızda biriyle yaşadığınız tartışmanın gidişatını durdurmanız gerekiyor. İşler kontrolden çıkıyor olabilir. Eğer henüz söylemediyseniz, daha sonra pişman olacağınız bir şey söylemenin eşiğinde olabilirsiniz. Büyük bir tutkunuz var ve bir anlaşmazlığa düştüğünüzde, duygusal kişiliğiniz nedeniyle hızla kızışabilir. Bunu bu kez kontrol altına almalısınız. Aklınızdakini daha sonra da söyleyebilirsiniz. Tedbirli davranarak kaybedecek bir şeyiniz yok ama kazanacak çok şeyiniz var.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Beklenmedik bir karşılaşma bugün geleceğinizi daha iyi hale getirebilir. Tek engel, fırsat karşınıza çıktığında bunu fark etmemeniz olabilir. Bunun nedeni beklediğiniz gibi görünmemesi ve gözlerinizi çok özel bir şey için açık tutuyor olmanız olabilir. Bugün, en sıra dışı olasılıklara bile açık olmalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sizi etkileyebilecek bir konuda müdahale etme ya da soru sorma hakkınız olduğunu düşünmeyebilirsiniz. Bu hakkı kendinizde görmüyorsunuz ama aslında hakkınız var. Belki bir şekilde başkasının işine burnunuzu sokuyormuşsunuz gibi geliyor ama eğer sizin işiniz ile onun işi birbirine karışmışsa, o zaman bu hakka sahip olursunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

İşinizde büyük bir değişiklik olabilir. Bu değişikliğin hem keyifli hem de çok faydalı bir şeye dönüşme ihtimali yüksek ve belki de kariyeriniz için başından beri takip ettiğiniz ideallere daha da yakın. Ancak, bu durum geliştikçe daha fazla strese neden olabilir ve zaman zaman dayanılmaz gelebilir. Yine de devam edin. Hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz ve yakında baskının hafiflediğini ve başarı ışığının daha sıcak ve parlak hale geldiğini fark edeceksiniz. Biraz daha dayanın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir ilerleme yavaş da olsa ilerlemedir. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Aslında, eğer buna eğilimliyseniz, bunu düsturunuz haline getirebilirsiniz. Büyük bir girişim umduğunuz ve beklediğiniz kadar hızlı veya büyük bir şekilde ilerlemediği için hayal kırıklığına uğramış hissediyor olabilirsiniz. Ama oraya doğru ilerliyorsunuz. Dahası, daha yavaş bir tempo umutlarınızı daha da büyük bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyacak ve size ilerledikçe daha fazla öğrenme ve daha fazla keyif alma şansı verecektir. Bunu bir lütuf olarak görmeye çalışın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir hedefe nasıl ulaşacağınıza dair çok spesifik fikirleriniz ve hatta bir planınız olsa bile, diğer olasılıklara da açık olmanız gerekir. İstediğinizi daha büyük, daha iyi ve daha başarılı bir şekilde elde etmenin bir yolu olabilir ve bu sizin için başka seçeneklerin de önünü açacaktır. Kendinizi sınırlarsanız, hedefinize yine de ulaşabilirsiniz, ancak alternatifleri değerlendirirseniz çok daha başarılı olabilirsiniz. Size sunulan işaretler olabilir, bunları yakalamaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Şu anda nispeten küçük bir mesele yüzünden biriyle tartışıyor olabilirsiniz. Ancak iş belli bir noktaya geldiği için çok daha büyük bir mesele gibi görünebilir. Koçlar vahşi doğada boynuzlarını tokuşturduklarında, geçici olarak birbirlerine yapışıp kalırlar. Bu, diğer kişiyle mantık yürütmeye hiçbir fırsat ya da imkân bırakmaz. Geri çekilmeye çalışın ve her şeyin dengeye gelmesine izin verin. Kendinizi daha sakin hissettiğinizde konuyu tekrar ele alın. Ancak o zaman durumunuzu daha gerçekçi bir şekilde görebilirsiniz. Bunun bir kavga olması gerekmez.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir kapı kapandığında, başka bir kapı açılır. En azından böyle derler. Ancak şu anda kapanan bir kapıyla karşı karşıya olabilir ve daha iyi bir şey için bir sonraki fırsatın ne zaman karşınıza çıkacağını merak ediyor olabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Yeni bir kapının açılmayacağını düşünüyor olabilirsiniz. Bu olumsuz duruma düşmeyin. Arzu ettiğiniz bir şey henüz gerçekleşmediyse, bu sadece henüz buna hazır olmadığınız anlamına gelir. Rahatlayın. Buraya nasıl geldiğinizi daha iyi anlamak için mevcut durumunuzu özümsemeye çalışın. Çok geçmeden sizin için bir kapı açılacak ve içeri girmeye hazır olacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN