Elektrik ve doğalgaz faturaları için flaş karar! Bakan az önce duyurdu

Elektrik ve doğalgaz faturaları için flaş karar! Bakan az önce duyurdu

Elektrik ve doğal gaz ödemeleri ertelemeler! Bakan Dönmez tarafından açıklanan erteleme haberi ile faturalar ertelendi! İşte elektrik ve doğal gaz faturalarının erteleme konularındaki ayrıntılar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez bir açıklama yaptı. Elektrik ve doğalgaz fatura ödemeleri yaklaşan işlere göre faturalandırılır. İşte detaylar... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Güneydoğu'da meydana gelen deprem nedeniyle il ve ilçelerde elektrik altyapısını düzenlemeye devam ettiklerini belirterek, 'Öyle diyelim' dedi. "sınırlı kullanım.

 Bakan Fatih Dönmez, Enerji ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Mobil Koordinasyon Merkezi'nde son zamanların en büyük doğal afetinin sona erdiği deprem bölgesinde bulunan, geldikleri şapkalarda bir sorun olmadığını söyledi. İskenderun Üniversitesi. . 

Bakan Fatih Dönmez, “Elektrik şebekesi ağır hasarlı…” Teknik ekiplerin deprem bölgesinde yaptıkları tespitlerde elektrik şebekesinde ve altyapıda ciddi hasar meydana geldiğini belirterek, “Yaklaşık 3 bin çalışanımız altyapı iyileştirme ve iyileştirme harcamaları yaptı. ızgara" dedi.

Ayrıca enerji sektöründen ve diğer kaynaklardan ek personel alarak ekip yapımızı güçlendirdik. Adıyaman, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep Merkez ve ilçelerinde Genel Aydınlatma Santrali Tamir Kabloları sevkiyatı devam etmektedir. Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Hem arama ekiplerinin hem de enkaz altında kalanların can ve mal güvenliği için burada dikkatli olması gerekiyor. AFAD ekibi ile gruplandık.

ELEKTRİK

 İnşaatın tamamlandığı andan itibaren elektrik faturası ömür boyu kabul edilir. Her şeyden önce genel aydınlatmayı, cadde ve sokakların genel aydınlatma tesisatlarını canlandırır. Bu dekorasyonların çoğu genel aydınlatmaya yerleştirilmiştir. "Akaryakıt sorununun giderilmesinin yanı sıra bölgedeki akaryakıt ikmal sorunlarının da büyük ölçüde çözüldüğünü söyleyen Bakan Dönmez, “Akaryakıt artık benzin istasyonlarında da hizmet veriyor. Bu son depremden önce günlük tüketim 6 ila 7 milyon litreydi. Depremle birlikte alan 20 milyon litreye çıktı. açıklama yapmak. İşin bittiği tarihte elektrik ve su hizmeti bedeli ömür boyu hesaplanacaktır. Özellikle ilk etapta genel aydınlatma sistemini devreye alarak cadde ve sokaklara genel aydınlatma sistemi kurduk. 

Büyük ölçüde, bu tasarımlar genel aydınlatma sistemine dahil edilmiştir. Akaryakıt sorununun giderilmesinin yanı sıra bölgedeki akaryakıt ikmal sorunlarının da büyük ölçüde çözüldüğünü söyleyen Bakan Dönmez, “Akaryakıt artık benzin istasyonlarında da hizmet veriyor. Bu son depremden önce günlük tüketim 6 ila 7 milyon litreydi. Depremle birlikte alan 20 milyon litreye çıktı. açıklama yapmak. İşin bittiği tarihte elektrik ve su hizmeti bedeli ömür boyu hesaplanacaktır. Özellikle ilk etapta genel aydınlatma sistemini devreye alarak cadde ve sokaklara genel aydınlatma sistemi kurduk. 

Büyük ölçüde, bu süslemeler genel aydınlatmaya dahil edildi. Akaryakıt sorunu çözülüyor, bunun yanı sıra bölgedeki akaryakıt sorununun büyük ölçüde giderildiğini belirten Bakan Dönmez, 'Akaryakıt artık benzin istasyonlarında. Bu son depremden önce günlük tüketim 6 ila 7 milyon litreydi. Depremle birlikte alan 20 milyon litreye çıktı. açıklama yapmak. Büyük ölçüde, bu tasarımlar genel aydınlatma sistemine dahil edilmiştir. Akaryakıt sorununun giderilmesinin yanı sıra bölgedeki akaryakıt ikmal sorunlarının da büyük ölçüde çözüldüğünü söyleyen Bakan Dönmez, “Akaryakıt artık benzin istasyonlarında da hizmet veriyor. Bu son depremden önce günlük tüketim 6 ila 7 milyon litreydi. Depremle birlikte alan 20 milyon litreye çıktı. açıklama yapmak. Büyük ölçüde, bu süslemeler genel aydınlatmaya dahil edildi. Akaryakıt sorunu çözülüyor, bunun yanı sıra bölgedeki akaryakıt sorununun büyük ölçüde giderildiğini belirten Bakan Dönmez, 'Akaryakıt artık benzin istasyonlarında. Bu son depremden önce günlük tüketim 6 ila 7 milyon litreydi. Depremle birlikte alan 20 milyon litreye çıktı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN