Esra Erol'da duvarla ilişki yaşayan kadın "Pes" dedirtti! Kocası fotoğrafını çekip ifşa etti "Bu nasıl yokluk abla"

Esra Erol'da duvarla ilişki yaşayan kadın "Pes" dedirtti! Kocası fotoğrafını çekip ifşa etti "Bu nasıl yokluk abla"

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yine ilginç bir olay yaşandı. Yayına katılan Hasan Yılan-Zeynep Yılan çiftinin ilginç olayları sosyal medyada gündem oldu. Zeynep Yılan eşinin duvarlarla olan durumunu açıklayınca duyanlar "Buna da mı duyacaktık" yorumları yaptı. Bakın duvarlarla ne yaşıyormuş?

ATV'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol'da da yine akıllara durgunluk veren bir olay işlendi. Esra Erol'un sunduğu program sosyal medyada gündem oldu. Yılan ailesinin canlı yayın yüzleşmesinde ağızları açıkta bırakan itiraf geldi. Kocasının duvarlarla olan ilişkisini anlatan Zeynep Yılan herkesi şaşkına çevirdi.

esra.jpg

ESRA EROL'DA DUVAR İLİŞKİSİ

Eşiyle olan sorunlarından dolayı Esra Erol'dan yardım isteyen Zeynep Yılan, eşi Hasan Yılmaz ile canlı yayında yüzleşti. Programa görüntülü olarak katılan Hasan Yılmaz, hakkında ilginç bir iddia ortaya atan Zeynep Yılmaz, kocasının duvarlarla ilişki kurduğunu söyledi. Duyanlar "Pes" dedi.

atvvv.jpg

"KOCAM DUVARLARLA KONUŞUYOR"

Zeynep Yılan, eşinin duvarlarla iletişim kurup başka kadınlarla konuştuğunu söyledi. Farklı güçlerinin olduğunu iddia eden Hasan Yılan sosyal medyada gündem oldu. "Kocam duvarlarla konuşuyor" diyen Zeynep Yılan'a eşinden karşı hamle geldi. Fotoğraflarla duvardaki olayı anlatan Hasan Yılan ağızları açık bıraktı.

zeynepyilan.jpg

KIZILÖTESİ GÜÇLERİ Mİ VAR?

Hasan Yılan ise eşinin baktığı duvarda farklı şeyler olduğunu ve kızılötesi güçlerinin olduğunu iddia etti. Bununla da yetinmeyen Hasan Yılan karısının duvardan erkeklerle iletişim halinde olduğunu sözlerine ekledi. İkili karşılıklı olarak birbirlerini suçladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN