Esra Erol'da hayret ettiren olay! Pırasaya tiki olan eşini yayında bayılttı, yardımına sağlık ekipleri koştu, sürekli pırasa...

ATV ekranlarının reytingleri alt üst eden programı Esra Erol'da, yine ilginç bir olay yaşandı. izleyenleri şaşırtan olayda Esra Erol'da programına başvuran Muhammet bey, eşi Çiğdem Arslan'ın 30 kez evden kaçtığını ve yine de eşiyle barışmak istediğini söyledi. Programa gelen Çiğdem Arslan eşine kızınca o sebzenin adını dile getirdi. Bunu duyan Muhammet Arslan ise stüdyoda fenalık geçirdi. İşte olayın detaylar...

Ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu ATV ekranlarında fırtınalar estiren 'Esra Erol'da gündüz kuşağına damga vurmaya devam ediyor. Programa başvuran Muhammet Arslan eşi Çiğdem Arslan'ın kendisini 30 kez terk ettiğini söyledi.

12.jpg

Çiğdem Arslan ise yayına gelerek Zonguldak'ta olduğunu dile getirirken kendisinin şiddet uyguladığını, hiç çalışmadığını, sosyal medyaya çıplak fotoğraflarını atmakla tehdit ettiğini bu yüzden kendisinden ayrıldığını ileri sürdü. Çiğdem hanım, 7-8 kez evden ayrıldığını söyledi. Psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Muhammet Arslan'ın iddialarına yanıt veren Çiğdem hanım neden psikolojisinin 8. kez de bozulduğunu anlamadığını söyledi.

esty.jpg

"ONU ÇOK SEVİYORUM BOŞANMAM"

Muhammet Arslan, canlı yayında tek celsede boşanmayı reddederken kendisini sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söyleyerek, "Karım 30 kez kaçsa da onu seviyorum, boşanmam" dedi. Çiğdem hanım eşi Muhammet bey hakkında, "Esra hanım çok yemek seçiyor, biz bu yemek konusunda anlaşamıyoruz" diyerek 'pırasa' dedi.

atv.jpg

Muhammet bey ise duyduğu 'pırasa' sözünü duyunca ne yapacağını şaşırdı. Sonrasında stüdyoda yerlere tükürmeye başlayan Muhammet bey fenalaştı.

"PIRASAYA TİKİ VAR"

Kocasının pırasa sebzesine karşı tiki olduğunu söyleyen Çiğdem hanım ise, "Kocam pırasa deyince bayılıyor, sonra ayılıyor" dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN