EYT'nin Meclis masasına geleceği tarih nihayet belli oldu! AK Parti Sözcüsü kesin tarih verdi: Milyonlarca EYT'liye güzel haber

EYT'nin Meclis masasına geleceği tarih nihayet belli oldu! AK Parti Sözcüsü kesin tarih verdi: Milyonlarca EYT'liye güzel haber

AKP'nin MKYK toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Ömer Çelik, EYT açıklamasıyla dikkat çekti. İşte, Ömer Çelik'in o açıklamaları...

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 13:45'te bir araya geldi. Toplantının ardından partinin sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalar yaptı.

EYT MECLİSE SUNULUYOR!

EYT konusuna değinen Ömer Çelik, araya yılbaşı tatilinin girdiğini fakat bugünden itibaren Meclis'e sunulacağını belirtti.

Ömer Çelik'in yaptığı açıklamaların başlıkları şu şekilde:

"Ukrayna - Rusya savaşıyla birlikte bildiğimiz dünyanın dikişlerinin çözüldüğü bir safhaya geçtiğimiz net ve açık bir şekilde ortaya çıkmıştır"

"KKTC'nin gözlemci üye olarak Türk Devletleri Teşkilatı'nda yerini alması son derece kıymetlidir"

"Bir İslam ülkesinde Dünya Kupası'nın yapılmasıyla ilgili ne kadar çok ön yargı üretildiğini gördük"

 eyt

"(Laçın Koridoru gerilimi) Hiç kimsenin, Azerbaycan otoritesinden izin almadan maden çıkarma gibi bir yaklaşımının söz konusu olmaması lazım"

"İmkanlar içerisinde asgari ücretli vatandaşlarımızı bir takım sıkıntılarla baş başa bırakmayacak en etkili yöntem üretilmeye çalışılmıştır"

"(6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası) Tamamen lanetlenmesi gereken asla ve asla affedilmeyecek bir suç"

"(Altılı masa adaylık tartışmaları) Arabesk film izler gibi izliyoruz"

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN